Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Big_and_Beautifu...

Klubbeier: Trancy

Store flotte damer, og me... 

ingen beskrivelse

LAKENSKREKK

Klubbeier: Vanity

For oss som ikke klarer å... 

Amazonas  - Del II

Amazonas - Del II

 

Det er solnedgang og vi er på elven og fisker piraya.

Når mørket faller på, er det tid for alligatorjakt.  

ingen beskrivelse Indie1 tiår siden

Den glødende soloppgangen har vært en fantastisk start på dagen. Nå er det snart solnedgang og tid for pirayafiske. Jeg holder på å bli gal av all denne myggen. Den er helt infernalsk. Myggmelk, inskektsspray, myggnetting….Den helvetes myggen driver meg til vannvidd! Tenk at disse små beistene faktisk er en av verdens største drapsmaskiner. Jeg burde ha vært mer redd for dem enn anacondaen. Vi plasker litt med kjeppene på overflaten av vannet for å lokke til oss disse kjøttetende monstrene. Den hvite pirayaen svømmer rundt båten vår, men det hadde blitt et magert måltid dersom vi ikke hadde hatt annen proviant med oss.

 

Solen senker seg bak tretoppene og plutselig er det mørkt. Et utall froskelyder overdøver gresshoppene. Jeg finner frem hodelykten. Lyset fra lyktene våre streifer vannflaten og buskene i kantene av elven. Vi hører det rører på seg der inne og stirrer intenst. Et par klinkekuler lyser mot oss i mørket. Ubevegelig. Motoren på båten er slått av og vi bare driver stille inn mot elvebredden. Dette er spennende. Vel fem meter fra disse lysende øynene, forsvinner krokodillen under vann. Vi kjører videre oppover elven. Lysende øyne holder øye med oss på hver side. Det er mange av dem. Elven åpner seg litt mer og den blir bredere. Vi holder oss på den ene siden. Inne i sivet, ti meter fra båten vår, lyser det mot oss. Øynene ligger lengre fra hverandre enn de vi har sett tidligere. Vi lyser. Forsøker å fange hele kroppens størrelse med lyktene våre mens vi nærmer oss. Wow! Han er stor. Vi sitter helt stille. Hører ingenting lenger. Øynene bare stirrer på denne kjempen. Vi bruker lang tid på å nærme oss. Bare tre meter i fra nå…..Vi tørr nesten ikke puste. Rolig nå. Ikke forsvinn…..Båten vår stanses av sivet, bare en meter fra. Alt er stille. Jeg kan høre mine egne hjerteslag.

 

Plutselig skjærer et skrik gjennom mørket. Vekker meg som fra en fjern transe. Ikke bare et hyl, men hun skriker igjen og igjen. Jeg skvetter og hyler, jeg også. Hva i alle dager er det som skjer? Tina, som sitter foran meg i båten, farer opp og slenger seg fremover mot Frank som sitter fremst i båten. Han rekker så vidt å ta i mot henne før de tipper bakover. Som i sakte kino ser det ut som om de begge holder på ramle over bord. Frank får rettet seg opp igjen og støtter seg mot kanten med den ene hånden. ”Oh, my God! What was that?” Hun klamrer seg til Frank.

 

- ”What?”

 

Vi andre skjønner ingenting.

 

- ”There is something here! I felt something around my ancle!”

 

Jeg glemmer med et alligatoren som ligger mindre enn en meter fra oss og trekker bena opp.

 

- ”What the hell do you mean?”
- “There is something in the boat.”

 

Vi lyser som besatt med lyktene nede i båten. Sånn foruten et stort hull i siden og litt vann i bunn, ser vi fint lite. Inntil hun hyler igjen. Vi lyser rundt bena hennes og der ser vi synderen. En liten fisk har kommet på besøk hos oss. Guiden får kastet den ut igjen. Alligatoren er for lengst forsvunnet. Det er på tide å sette kursen hjem igjen.

 

Vi er stille på tur hjem. Det har vært en spennende dag og litt av en kveld. Da vi kommer i land blir jeg gående sammen med Frank opp til hytta vår. ”It looked as if you were both falling into the river,” sier jeg.

 

- ”Mhm.. For a moment, I thought we would.”
- “It was that close?”
- “It was that close.”

 


8 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.