Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

KaraokeKlubben

Klubbeier: ribbes

Karaoke er for alle ! ! ! 

ingen beskrivelse

Anime

Klubbeier: Linneafly

Klubben for oss somliker ... 

Jakten på den perfekte kondom...

Jakten på den perfekte kondom...

 

og du trodde gutta hadde trøbbel ?  

ingen beskrivelse minienthe1 tiår siden

Det startet så pent når jeg var yngre med Profil, Cho-San, Nøkken og videre i den dur men i løpet av årene så har jeg jo gjort meg opp en del tanker om dette hylsteret som markedet tilbyr.

 

la oss starte med Profil... alle kjenner jo profil, den som helsesøster deler ut på ungdomsskolen og det er sikkert noen her som husker den o store banan/agurk/dildoopplevelsen (stryk det som ikke passer) som kom når læreren rødmende og stotrende annonserte at i denne timen skulle vi lære å tre på en kondom på rett måte.

 

vi fikk en agurk... en GEDIGEN agurk og dere kan jo gjette tre ganger hvem som ble dratt frem til kateteret for å demonstrere... joda, moi.

14 år, totalt uskyldig og frøken bibelstripp hadde sett ut som den verste hardpornostjerna i forhold.

 

vel.. nok om det.

 

årene gikk og undertegnede oppdaget sex... sex er gøy og godt det men jeg er heldigvis velsignet med en smule sunt vett så kondomer har alltid vært et ufravikelig krav hos meg inntil begge er sjekket i alle bauger og kanter for grums og faenskap.. og når man har et sånt krav, da bygger man seg opp et lite lager av erfaringer både på godt og vondt.

 

så vi starter med profilen:

 

man tager ett stykk gummihylster som visstnok skal være formstøpt for å passe en gjennomsnittspenis... jeg sier bare bullshit.

makan til ubrukelig gummi har jeg aldri i mitt liv opplevd, den ryker bare du ser stygt på den, er klin umulig å få på korrekt og i 80 % av tilfellene så sklir den av før man er halvveis.

mange opplever at den føles stram og ubehagelig å ha på i tillegg (jadda, vi jenter deler intime erfaringer, sånn er det bare)

 

videre til nøkken:

 

eh.. er det meningen at man skal kjenne de nuppene ? kjente ikke et kvekk annerledes jeg. litt pussig passform men kan funke for noen, kommer vel hakket over profilen på skalaen men jeg fikk ikke noe fornuftig ut av denne og det tror jeg ikke motparten fikk heller.

 

Cho-San:

 

njæ... ultratynn og ultratynn... hadde en tendens til å sprekke hvis man ikke fikk ut hvert minste luftatom men bortsett fra det så var den ganske grei.

 

Okeido:

 

en av de jeg har testet med best passform på en gjennomsnittspenis, scorer også høyt på den maskuline siden.

 

NamNam:

 

jeg sier bare BLÆH ! får flashbacks til kjemisk kinogodteri og da jeg spydde som en gris på kino etter for stort inntak av nevnte godteri. tenk kombinasjonen jordbær og gummi i munnen ? uff...

 

BlackJack:

 

må jeg ærlig innrømme jeg ikke har testet...

 

Easy:

 

helt grei "hverdagskondom" men ikke forvent de største gryntene fra guttesiden. dog... pluss for fin veskestørrelse på pakningen.

 

 

men så... begynte undertegnede å jobbe i helsevesenet og da kom den beryktede latexallergien smygende. og tro meg, sex med latexkondom og latexallergi er IKKE godt !

da er vi jo så heldige at det stort sett kun er tre typer som finnes av disse og de er stort sett like i størrelsen. jeg ser for meg et problem for de gutta som er litt "heldigere" på underlivsfronten kan slite litt der.

 

RFSU Zenit:

 

dette er helt ærlig noe av det jævligste jeg noensinne har prøvd, når jeg som jente til og med får en maksimal søplesekkfølelse av en kondom så er det noe som er riv ruskende galt. materialet føltes stivt og unaturlig og motparten fikk redusert følelsen så til de grader at sexen ble poengløs.

 

Durex Avanti:

 

scorer høyt... gir både meg og motparten en god følsomhet, jeg opplever ingen sårhet etter bruk, elastisk og fin kvalitet, lett å sette på og lite "plastikklukt".

ser det har kommet en "ultima" versjon av denne nå, blir vel det neste jeg tester når den tid kommer.

 

 

 

Bare så det er klargjort, dette er basert på mine og andre jenter som jeg har snakket med sine erfaringer og bør ikke anses som en mal... kun et halvhumoristisk innlegg i jakten på den perfekte kondom.. for det er fanken ikke lett.

og hvorfor kan ikke produsentene ta hensyn til at latexallergi er et fenomen som blir mer og mer vanlig ? hvorfor må gutter som er utenfor gjennomsnittet fortsatt slite med gode gamle onkel latex som kan gi ganske farlige reaksjoner hvis man er maks uheldig ?

 

vil også gi jentene der ute som er flaue for å ta ansvar for egen sikkerhet ved å tørre å kjøpe egne kondomer et mentalt spark i ræva... det er kanskje flaut å kjøpe denne pakka der og da men hvor flaut er det ikke å stotrende si til din drømmepartner at du plukket opp herpes eller kanskje verre under den ene gangen gutten hadde glemt å kjøpe ?

og apropos flauhet... istedet for å kjøpe kondomer på butikk, bruk apoteket. der har de egne luker som du kan hviske frem ærendet ditt på en diskret måte eller for den saks skyld, skriv en lapp... tro meg, de har sett værre bestillinger og løfter ikke et øyenbryn over et kondomkjøp.

 

å stole på at motparten alltid skal ta ansvar eller for den saks skyld utsagn som "jeg sjekket meg nylig" er rett og slett uansvarlig (sånn, det var dagens moralpreken fra meg Wink).


42 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.