Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Bifile

Klubbeier: seriøskrsand

Vi som tenner på samme kj... 

ingen beskrivelse

Snapchat18pluss

Klubbeier: The1Stig

Snapchat er moro, underho... 

Takk for et fantastisk år!

Takk for et fantastisk år!

 

For litt over et år siden ble jeg kjent med verdens herligste mann her inne på Iflirt. Nå har vi vært sammen i nøyaktig ett år. 

ingen beskrivelse sap1 tiår siden

Kjære elsklingen min! Tusen, tusen takk for et fantastisk år. Du er helt utrolig.

 

Du er min beste venn. Jeg kan alltid stole på at du stiller opp for meg og gir gode og reflekterte råd, selv om jeg ikke alltid er lur nok til å følge dem. :) Og du er en fantastisk kjæreste: Du ser igjennom meg, og vet instinktivt hva jeg ønsker, lengter etter og trenger. Du er den første jeg tenker på før jeg engang har rukket å åpne øynene på morgenen, og den jeg drømmer om på natten. Bare tanken på armene dine rundt meg gjør meg varm og glad innvendig.

 

Du har så mye omsorg å gi, både til meg og barna mine. Og en engels tålmodighet med oss alle tre.

Du gir å mye av deg selv, noe som får meg til å ville gi trippelt tilbake.Dessuten blir du med meg på shopping, hvilken annen mann GJØR noe sånt?! :D

 

I tillegg er du mørk OG akkurat passe høy til meg, full uttelling!

 

Derfor vil jeg takke deg for året som har gått, og håper vi får mange, mange år til sammen. Jeg elsker deg og alt du er for meg og gjør for og med meg. Og gleder meg til å dele mange flere spennende opplevelser sammen med deg.

En ekstra takk til Mayken, som opprettet nettstedet SexyLiving. Uten chatten der inne ville vi aldri ha møtt hverandre. Tusen, tusen takk! :)


47 kommentarer
     

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.