Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

naken-kåt

Klubbeier: petter

Her kan alle melde seg in... 

ingen beskrivelse

Par2

Klubbeier: ChubbyMe

Gruppa for jenter som søk... 

Tur over Grønland

Tur over Grønland

 

Hjemmesittere, forén eder! 

ingen beskrivelse IngenEngel1 tiår siden

Det ryktes at det er mange som har valgt storbyferie i Tigerstaden i år. Etter utallige oppfordringer innfører vi TUR OVER GRØNLAND som påsketradisjon for iflirtere og øvrige innbragte, medbragte eller nedlagte.

 

Jeg stiller som turguide og lover å medbringe KvikkLunch og appelsiner til alle påmeldte deltakere. Ettersom jeg verken har stedsans eller lederegenskaper, så er det ikke sikkert vi kommer dit vi skal, men jeg garanterer at alle er hjemme før jul. Hvilken jul er i øyeblikket usikkert, men vi kommer nok tilbake før eller senere.

 

Turen er åpen for ALLE som har lyst. Det er på ingen måte mer strabasiøst enn man gjør det til inntaksmessig og vi legger tempoet etter svakeste ledd uansett om det skyldes punktert gåstoldekk, vann i knea eller skeive skøyter.

 


Hvis alle interesserte melder sin interesse i kommentarfeltet og tar med ønske om pent vær på Skjærtorsdagi aftenbønnen, så satser vi på tur da!

 

Ta gjerne med sekk, men har du med for mye drikke er det fare for at du blir bundet utenfor noen av landemerkene vi skal oppsøke. Det blir flere stopp underveis, men vi prøver i det lengste å unngå politistasjonen. Peiskos på Asylet kan påregnes dersom avdelingen har plass til flere pasienter. Peppes har spis så mye du vil for kr 99,- tror jeg, så om det er ønske om det kan jeg sjekke og bestille bord der.


For å sikre at turen ikke ender med fiasko, starter vi omtrent der!

 

 

OPPMØTE: Café Fiasco kl 16.00 (Vi må jo tross alt være sikre på at plogen har gått før vi legger ut på vår strabasiøse tur over Grønland)

 

...og la for all del skia være igjen hjemme!


482 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.