Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

LAKENSKREKK

Klubbeier: Vanity

For oss som ikke klarer å... 

Fant ikke bildet

SwingersInnlande...

Klubbeier: SilverYshadoW

Jo mere vi er sammen, jo ... 

Jeg rydder i undertøysskuffene

Jeg rydder i undertøysskuffene

 

Når du elsker vakkert undertøy finner du mye når du rydder. Minner til og med.  

ingen beskrivelse Uzi1 tiår siden

Mormoren min var en kvinne som visste å nyte livet. Hun kunne fortelle meg at striptease kunne være riktig vakkert, når det ble gjort med stil og finesse, noe hun selv hadde vært vitne til noen ganger i løpet av sin tid som kona til en sjøkaptein. Så hun hadde sett damer som hadde tatt av seg klærne i både Rotterdam og Patagonia tror jeg.

 

Det var mormoren min som ga meg mitt første undertøyssett da jeg var femten også. Da jeg iførte meg de små vidunderne av rosa silke forsto jeg at mormoren min visste noe som tilsynelatende hadde gått sloggi-moren min hus forbi. Bra undertøy var ikke i bomull og kunne vaskes på 90 grader. Bra undertøy var vakkert og deilig å ha på.

 

Jeg blomstret litt sent i livet og kjøpte ikke min første bh før jeg var nitten og befant meg i Firenze. Da anskaffet jeg meg en syndig liten sak i svart blonde, nesten gjennomsiktig og med halve skåler. Jeg kjøpte den på gata utenfor det enorme mattorget de har i byen og jeg rødmet da damen som solgte den til meg insisterte på at jeg måtte ha en større størrelse enn jeg trodde. Hun lo av meg også fordi jeg ble flau når hun tredde den som var større utenpå den ene puppen min og bekjente for alle i omgivelsene at dette var størrelsen jeg måtte ha. Det gjorde ikke saken bedre at en nonne i full habitt sto ved siden av meg og så på noen enorme bomullstruser. (Jeg skulle likt å sagt at det var noe skikkelig frekt hun så på, men den gang ei. Sånt skjer sikkert bare i fantasien).

 

Men da jeg kjente den sitrende spenningen i hele kroppen da jeg iførte meg plagget foran ham jeg helst ville ha sex med hele tiden på denne turen var jeg solgt til blonder, silke og synd. Blikket hans og historiene om kalde dusjer fortalte meg for aller første gang hva synet av en kvinnes undertøy kunne gjøre med en mann.

 

Som student kunne jeg finne på å bruke halve månedsbudsjettet mitt på to bittesmå plagg og måtte spise nudler og grøt i ukesvis. Men jeg gjorde det iført noe som fikk meg til å føle meg vidunderlig og da var det verdt det.

 

Langsomt, men sikkert ble også den pirrende følelsen byttet ut med mer eksplisitte seksuelle følelser. Jeg kunne gå og kjenne på den sensuelle følelsen av en silkechemise som strøk seg inntil kroppen min som kjærtegn, og som gjorde hver milimeter med hud klar for at mannen jeg delte seng med skulle berøre den. Og de fleste menn jeg delte seng med likte jo akkurat det.

 

De likte å finne meg iført skjørt, med strømper og franske truser under. Noe som selvsagt var planlagt ned til minste detalj av min skitne og lidderlige fantasi og som jeg visst ville gi ekstra nytelse i form av en mann som ble ustyrlig allerede før middag. Selv hadde jeg jo gått rundt og varmet opp helt for meg selv med tankene om det deilige som ventet og som jeg hadde planlagt allerede da jeg kledde på meg.

 

Eller han som nøt hvor stram og kontrollert jeg var i posituren der jeg vandret rundt med korsett under kjolen. Følelsen av en mannehånd som stryker deg i den kurven, som korsettet markerer, understreker at du har kropp som en gudinne. Du kan ikke vente til dere er hjemme og han endelig kan snøre deg opp med langsomme og sikre hender. Det er en deilig følelse av å være fullstendig i live når svak smerte erstattet med nytelse.

 

En mann oppsøkte jeg på et hotellrom ingen av oss skulle vært på i iført en bitteliten lakktruse under den lange kåpen min. En lakktruse jeg kommanderte ham til å slikke før han fikk lov til å fjerne den og som var noe av det mest sexy jeg hadde opplevd frem til da.

 

For jeg liker selvsagt å tilbringe tid med menn som vet å verdsette alt fra 1200 kroners tangaen med håndkniplede blonder til det mest horete som er å oppdrive på de sexsjappene som ligger lengst unna allfarvei. Den slags får en jo ikke kjøpt på Karl Johan.

 

Og disse mennene husker jeg når jeg rydder i undertøysskuffene mine, men kanskje mest av alt husker jeg den deilige pirrende følelsen, langsomme forførelser, fomlende mannehender over tynne blonder, bestemte hender om lakkkorsettet, de heftige knullene, de deiligste orgasmene og all nytelsen og gleden vi mennesker kan finne i bittesmå utspekulerte plagg.

 

Innlegg bildeInnlegg bilde Mine siste ervervelser.


19 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.