Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Overnaturlig

Klubbeier: BetinaR

Dette er klubben for alle... 

Fant ikke bildet

PåKanten

Klubbeier: adeo_

Dette er en samlig av his... 

Ikke Min Dag

Ikke Min Dag

 

BUT IM A SURVIVOR :P
Må også bare få sagt at dette er bilde av min nydelige datter <3 Hun er absolutt min dag :D 

ingen beskrivelse Serendipity1 tiår siden

Hei alle sammen Kyss
Dette er desverre et litt dystert innlegg, men sånn kan det gikk :P hehe
Jeg våknet opp til morran i dag med at Sarah Marie blir skremt av min venninne (som bor sammen med oss) banker på soveroms døren vår, hun løper forskreket mot meg og dunker hodet inn i leppene mine så jeg begynner å blø. Jeg står opp og med ett føler jeg at det er noe feil, jeg hadde blitt syk (igjen). I hele dag så har tårene bare trillet fra meg, jeg vet ikke hvorfor, men jeg tenker at det kanskje er noe i underbevistheten min som må ut.
Jeg hadde også vært på en shoot som skulle være en slags opptaks-prøve, men for at dere skal forstå meg bedre, så må jeg hoppe litt tilbake i tid, altså dagen før :P
Jeg og min venninne skulle til sverige for å hente lille prinsessa mi som hadde tilbringet en natt der sammen med mine foreldre. Før vi dro tittet jeg på litt modell sider og tenkte "shitt heller, hvis jeg har tenkt til å begynne litt med dette igjen, så får jeg bare hoppe i det". Jeg sendte inn en søknad og var stolt over meg selv ;D På hjem veien fra Sverige så fikk jeg en mld på mob min om at "han" ville ta noen prøve bilder av meg neste dag kl. 14:00. Jeg ble så utrolig gira, det var lenge siden jeg hadde vært så glad. Jeg sendte tilbake at jeg gjerne ville det, men jeg måtte se om jeg fikk meg no barnevakt på så kort varsel. Søsteren min var så snill og hjalp meg så jeg sendte en mld hvor jeg bekreftet at jeg kunne den dagen. Utover kvelden så lurte jeg på om jeg skulle ha med meg noe, jeg sendte mld og fikk bekreftet at det skulle jeg. Jeg har aldrig vært med på en slik "test-shoot" før så jeg var meget forvirret for hva jeg eg. gikk til. Neste dag, pakket og klar dro jeg med toget til et sted utenfor Oslo, så dette var en meget lang reise. Uviten om at jeg skulle gå av på Oslo-S for å bytte tog så ble jeg sittene på det samme toget som eg. var på vei til Lillestrøm og videre. Jeg tar ikke så ofte tog, så dette er veldig forvirrende for meg, kan tro jeg ble glad når konduktøren sa ifra til meg, hehe. Jeg syns det fins alt for lite instruksjoner for personer som f.eks meg :P som ikke er vant til å reise. Tilbake til historien: Jeg holdt motet oppe og tenkte at jeg bare får ta et tog tilbake til OsloS og vente på neste tog som skulle ta meg videre til dit jeg eg. skulle :P Jeg hadde da eg. avtale om å møte han kl. 14:00 men pga. forsinkelsen så ble jeg ca. 1.5timer forsinket, jeg hadde skrevet mld. og forklart han situajonen med togene.
Han hentet meg på tog stasjonen og kjørte oss til lokalet hans som ikke var så langt unna. Jeg fant fram antrekkene han hadde bedt meg ta med og snakket litt om shooten. Han begynte å ramse opp poeng som han ville gi meg som han kom til å gi meg på evaluerings skjemaet rett før vi skulle begynne shooten. Dette gjorde meg enda mere nervøs enn det jeg var fra før. Jeg bestemte meg for at jeg bare får hoppe ut i det og gjøre det beste jeg kan etter å ha hatt en pause i ca. 1 år. Shooten gikk utrolig fort men greit, jeg må si jeg var stolt av meg selv som turte og møte denne mannen jeg aldri har møtt før for at han skulle ta bilder av meg etter 1 år med pause. Jeg gikk stolt men litt usikker på toget hjem igjen.
Idag som jeg ikke har den beste dagen må jeg selvfølgelig få evaluerings skjemaet:

Det gikk fra 1 til 6 hvor 1 var dårligs og 6 var best.
Det 1ste jeg ser på listen er oppmøte, der fikk jeg selvfølgelig 1, men hva kan jeg gjøre? be toget om å forte seg?
Jeg hadde for små pupper, jeg vet di er små, men f### heller, trenger ALLE og ha perfekte STORE bryster med silikon i? Hva er det vi skal vise verden? er du ikke perfekt så fiks det hos legen med nål og trå? Jeg er drit lei av at folk skal settes i en bås, er du ikke perfekt så blir du nesten sett ned på (min mening) men likevel så vill jeg inn i denne bransjen (haha) the irony :P
Smil fikk jeg 4 på, han syns jeg smilte for lite :O WHAT, jeg smiler MER enn jeg burde når jeg er nervøs, og ja, jeg var kjempe nervøs (og her har du grunnen)
Til sammen fikk jeg 50 poeng av 84 altså ikke kvalifisert

Når jeg skrev inn søknaden så sa jeg at jeg vil utvikle meg, men på meg så virker det som om de vil ha profesjonelle med en gang. Jeg fikk 0 informasjon om noe som helst, jeg måtte spørre meg frem, i tilleg så virket alt så kaldt og "feil" om dere skjønner, men det er vel slik denne bransjen er? noe som jeg isåfall må lære meg? Dette likte jeg absolutt ikke.

MEN jeg gir ikke opp, selvtiliten min skal jeg dra opp igjen og snart så skal jeg smile hånene inn i kamera og tenke "se hvem du har gått glipp av" :P hehe

Håper alle nyter dagen i solen og dere må bare unnskyde dette innlegget, jeg måtte bare få lettet på sjelen ;D

Store Klemmer Fra Meg ;)


17 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.