Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Kåt

Klubbeier: Sindrestransport

Er du småkåt eller bare k... 

Fant ikke bildet

Lese-og-skrivest...

Klubbeier: Jan

En klubb for oss som like... 

Read my lips of desire

Read my lips of desire

 

Den første kjæresten min var den første som smakte på meg, og han gjorde det mens jeg leste verdens minst erotiske bok. 

ingen beskrivelse Uzi1 tiår siden

I slutten av tenårene fikk jeg min første ordentlige kjæreste. Med ordentlig mener jeg selvsagt den første jeg hadde et lengre seksuelt forhold til. Med ham oppdaget jeg mye, og det jeg ikke oppdaget fikk jeg i hvert fall en eller annen forsmak på.

 

Vi hadde vært forelsket i flere år før vi endelig havnet til sengs med hverandre. Kanskje var vi for sjenerte kanskje var vi ikke klare for å få kjæreste. Det måtte selvsagt en annen jente til. Etter at jeg skjønte at en tander rødhåring med tankefulle øyne var ute etter ham var det ikke noe å tenke på mer. Så jeg kastet all min kvinnelige ynde over ham og det var definitivt ikke ham i mot.

 

Når jeg tenker tilbake kan jeg savne den sensuelle fomlingen, den inderlige lysten, hengivelsen og spenningen over alt det nye. Vi var uendelig kåte på hveandre nærmeste kontinuerlig og fordi vi bodde hjemme hos foreldrene våre måtte vi passe oss for ikke å bli tatt på fersken også. Noe som selvagt gjorde det hele ekstra deilig.

 

Fordi vi gikk på skolen begge to gjorde vi ofte lekser sammen. Jeg satt ofte bøyd over integralligningene mine mens han satt og strøk meg forsiktig over låret. Noe jeg kanskje hevnet ved å la ham kjenne de harde brystvortene mine mot ryggen sin mens han prøvde å konsentrere seg om å skrive nynorsk stil.

 

I en periode med mye stress før eksamen bestemte vi oss for å legge opp den samme norske klassikeren slik at vi kunne lese den sammen. I flere dager lå vi langflate og halvnakne i sengen hans og leste høyt for hverandre om noen hardbarka menn som var på lofotfiske. Ikke spesielt erotisk, men vi var kontinuerlig kåte likevel.

 

Mens jeg leste om hvordan byssegutten ble hundset frem og tilbake av sjøulkene begynte han å kjæle med brystene mine og kysse meg på halsen. I det han lot meg kjenne hvor hard han var mot låret mitt hvisket han bestemt at jeg bare skulle fortsette å lese. Munnen hans fant vei til den ene brystvorten min mens hendene lekte lett over magen og bukselinningen.

 

På dette tidspunktet begynte jeg selvsagt å få store problemer med å konsentrere meg om disse mennene på loddefiske, men han var svært bestemt på at jeg skulle fortsette selv om teksten stadig ble supplert med forsiktige små stønn.

 

At han dro ned buksene mine gjorde ikke saken bedre og å konsentrere seg om norske klassikere mens et par ivrige fingre fant frem til det våte kjønnet mitt var særdeles vanskelig. Klitten min var hard nok til at han ikke hadde noen som helst vanskeligheter med å forstå at det var akkurat der jeg helst ville ha disse fingrene hans. Jeg ville helst gi meg fullstendig over til nytelsen som spredte seg mellom bena mine mens han lot fingeren leke med meg akkurat som jeg hadde lært ham at det skulle gjøres, men hver gang jeg sluttet å lese sluttet han å bevege fingrene. Prøvde jeg å være frekk nok til bevege kjønnet mitt selv fjernet han hånden fullstendig.

 

Så jeg var pent nødt til å fortsette å lese om menn på desperat jakt etter den store hysefangsten. En våt finger gled inn i meg mens mennene dro tomme garn og selv om jeg på dette tidspunktet ba om å få lov til å slutte og lese fikk jeg ikke lov. Her skulle skolearbeidet gjøres selv om han fingerpulte meg og stønnene mine snart var hørbare for faren hans som laget middag noen vegger borte.

 

Han lot munnen sin følge opp fingrene nå og det var noe han aldri hadde gjort før og som jeg hadde lengtet etter å oppleve for første gang. Han kysset innsiden av lårene mine og kjønnsleppene før han forsiktig lot tungen sin gli over klitten min. Jeg er ganske sikker på at faren hans hørte det lille skriket av nytelse som fulgte da han begynte å bevege tungen sin langsomt på kjønnet mitt.

 

Å konsentrere seg om Johan Bojer når du blir slikket for første gang er ikke så enkelt. Synet av hodet hans mellom bena hans var nesten nok til å få meg til å komme og det var ganske tydelig at han tente på det han drev på med han også. Stønnene hans ga meg det etterlengtede klarsignalet på å legge bort den norsk klassikeren og endelig kunne lene seg tilbake. Den sinnsykt deilige følelsen som spredte seg mellom bena mine og ut i hver lille celle i kroppen var ulikt alt annet jeg hadde opplevd.

 

Mens jeg holdt omkring hodet hans med begge hender førte han meg langsomt, men sikkert mot en av de sterkeste orgasmene jeg noen gang hadde opplevd med en mann. Skjelvingen i kropppen min gjorde det vanskelig for ham å fortsette, men når jeg innstendig ba ham om å slikke meg til jeg kom i munnen hans holdt han hardere om hoftene mine og kontrollerte meg frem til det undertrykkede skriket han hadde lært seg å kjenne igjen. Bølge på bølge av nytelse hinsides tid og rom skylte over meg under munnen hans, og da han trengte inn i meg med en overivrig pikk under de siste bølgene bygget det seg fort opp til neste.

 

Bare etter noen få ivrige støt med en sprekkferdig kuk fikk jeg enda en orgasme. Samtidig som jeg grov neglene inn i ryggen hans og klamret meg til ham støtte han hardere og villere inn i meg. Ung og ivrig skulle det ikke mange støtene til før han stønnet dypt og ristet av nytelse. Og denne jenta var solgt til oralsex for resten av livet.


25 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.