Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Motorsport

Klubbeier: WoodWoolf

Klubben for alle som er g... 

ingen beskrivelse

Battlefieldklubb...

Klubbeier: Thomas605

Battlefield spillere : kl... 

Parksommer

Parksommer

 

Jeg ligger på teppet i parken og nyter solen. Med øynene lukket lytter jeg til lydene rundt meg; mennesker som snakker, unger som ler, måker som skriker. 

ingen beskrivelse LaBella1 tiår siden

Solen steker, og jeg kjenner de varme strålene mot huden. Jeg har bare på meg en kortkort avklippet jeans og en bikinitopp. Truse er for pyser.

 

Mens jeg ligger der og nytter lyden av sommeren og småslumrer litt vandrer tankene mine bedagelig hit og dit helt uten mål og mening. Jeg begynner å bli skikkelig varm, og tar en slurk av vannet jeg har med meg. Jeg søler litt, og i denne varmen er det faktisk deilig å kjenne vannet renne nedover brystkassen.

 

Jeg legger meg ned igjen, og blir oppmerksom på følelsen av den våte bikinitoppen mot det ene brystet. Det er deilig kjølig, og jeg kjenner brystvorten knoppe seg. Tenk om noen legger merke til det, de må jo begynne å lure. Det får meg til å tenke på hvor lettkledd jeg faktisk er her midt blant alle menneskene – jeg er jo faktisk bare noen få små tøybiter unna å være naken.

 

Tanken får brystvortene mine til å strutte enda mer, og jeg tenker at nå må da alle se det, så harde som de er. Fantasien min tar overhånd, og jeg innbiller meg at han kjekke, mørke som ligger på skrå like nedenfor meg stirrer på dem, ser dem for seg uten bikinitoppen på. Pusten min begynner å gå tyngre, jeg liker tanken. Jeg kjenner resten av kroppen reagere, plutselig blir jeg oppmerksom på den harde sømmen i olashortsen som presser mot de nybarberte kjønnsleppene mine. Jeg vrir meg urolig, men oppnår bare at sømmen gnis mot kjønnet mitt og hisser meg ennå mer opp.

 

Brystkassen min hever og senker seg heftig nå, de som sitter rundt meg må begynne å lure på hva som foregår. Forsiktig sprer jeg bena litt, så jeg kjenner solen varme i skrittet der stoffet i shortsen nå er fuktig. Jeg ligger med lukkede øyne mens tankene mine raser av sted, jeg synes jeg kjenner en hånd på låret. Den beveger seg oppover, finner kanten på shortsen, og en finger lirker seg innunder den. Jeg hikster etter pusten, men ligger helt stille og kniper øynene igjen, venter på fortsettelsen. Sakte, sakte begynner fingeren å stryke over den hovne klitten min, og jeg må bite meg i leppen for ikke å stønne høyt. Det verker i brystene, jeg kjenner det går ilinger fra dem og helt ned i underlivet slik det gjør når noen småbiter i dem og suger dem hardt. Fingeren stryker og stryker, og jeg griper tak i en stakkars gresstust for å prøve å bli liggende stille, kan ikke ligge og vri meg av nytelse midt i parken med alle disse menneskene rundt, men herregud så deilig!

 

Solen steker på brystene mine, jeg kjenner en lett vind danse kjølig over den brennhete huden min. Jeg har begynt å svette av anstrengelsene med å ligge rolig, en svettedråpe triller plutselig ned i kløften og får meg til å grøsse.

 

Plutselig glir fingeren et stykke inn i meg, og jeg rykker til. Så er den tilbake på klittene igjen, våt og glatt nå, og strykingen og sirklingen begynner igjen, hardere nå, og fortere. Jeg hikster mer enn jeg puster nå, men greier å motstå fristelsen til å gå opp i bro for at fingeren skal slippe bedre til, komme inn i meg, gni meg….

 

Jeg kjenner alle musklene i kroppen stramme seg, hele underlivet trekker seg sammen og jeg river nesten gresstusten opp av jorden idet jeg kommer. Jeg greier ikke holde tilbake et dypt stønn, men bortsett fra det og det knallharde grepet om gresstusten har jeg ligget mer eller mindre urørlig gjennom det hele.

 

Sakte roer pusten seg til det tilnærmet normale, mens jeg nyter etterdønningen og kjenner den deilige, dumpe verkingen i kjønnsleppene som alltid kommer etter en kraftig orgasme. Solen varmer fremdeles huden min, og jeg er matt, men fornøyd – og en smule beskjemmet over at jeg faktisk har fantasert meg til en orgasme her, midt i parken med mennesker på alle kanter.

 

Jeg setter meg opp for å ta en slurk vann til, og møter plutselig blikket til kjekkasen som ligger snaue meteren unna. Han gliser og blunker, og jeg dukker rødmende ned i sekken for å finne solbrillene mine å gjemme meg bak….


60 kommentarer
     

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.