Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Humor-Klubben

Klubbeier: iLoony

Klubben for humor. Her er... 

ingen beskrivelse

PRIVAT-IFLIRT-PO...

Klubbeier: Onkel_Sukkerstang

Iflirts egne porrbilder 

Pene piker puler ikke!

Pene piker puler ikke!

 

For en stund tilbake endte jeg opp i en heftig diskusjon om når en skal ha sex med noen en liker. Ikke overraskende mente folk at kvinner skal knipe igjen bena. 

ingen beskrivelse Uzi1 tiår siden

Utgangspunktet for diskusjonen, som foregikk på et svært hemmelig nettsted, var en kar som kunne fortelle at han ønsket seg en kjæreste. På et tidspunkt ble det uttalt at kjærlighetshungrige piker ikke bør pule etter at Mono har stengt og ei heller etter kinoen og de påfølgende halvliterene dagen. Flere av diskusjonsdeltakerne forfektet en moral som innebar at kvinner måtte ta ansvar for at man ikke hadde sex for tidlig hvis de var interessert i noe mer en et engangsligg. Litt sånn etter prinsippet: You dont buy the milk if you get the cow for free.

 

I stedet anbefales det kniper knærne sammen og opptrer som kyskekatja i tre dager slik at mannen får tenkt på hvor søt du er og blir en stabil beundrer som vil gjøre alt for å sjarmere deg i senk.

 

Men alt i meg sier at dette er bullshit. Har jeg lyst til å pule puler jeg og hvis en kar ikke har baller nok til å takle at jeg er med på det han også har lyst til – vel da får det være det samme. Og det har jeg ne’ggu ikke tenkt å gi meg på, selv om det dømmer meg til evig singeltilværelse.

 

Jeg lurer veldig på hvorfor damene må ta ansvaret for å knipe igjen når det er mennene som ikke takler prematur puling og tilsynelatende ikke har blitt så modernisert at de har frigjort seg fra forestillinger om at pene piker ikke puler.

 

Og det er selvsagt veldig morsomt å ta den diskusjonen her inne, i et nettsamfunn av ekstra frigjorte og frisinnede. Er det sånn at det å ha sex for tidlig i en relasjon med noen du egentlig liker ødelegger enhver mulighet for forelskelse? Og hvorfor tar ikke menn ansvar for å knipe igjen hvis det er deres følelser som kjølner?

 

Innlegg bilde


104 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.