Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Sexologi

Klubbeier: Nemi

Forum for sex & samliv. D... 

ingen beskrivelse

PS3-PS4

Klubbeier: lumito

Xbox og nintendo er for k... 

Satan lurer i rocketekster

Satan lurer i rocketekster

 

Du har muligens hørt påstanden om at man kan finne oppfordringer om å tilbe djevelen skjult baklengs i rocketekster? 

ingen beskrivelse Tristan_og_Isolde1 tiår siden

Vel, fortvil ikke! At baklengsbudskap i rocketekster, eller såkalt backmasking, skal ha noen innvirkning på oss er bare oppspinn. Spørsmålet er om slike beskjeder i det hele tatt har blitt lagt inn i rocketekster, eller om påstanden kun er et resultat av fanatikeres "ønsketenkning". Hører man lenge nok på musikk avspilt baklengs, vil man før eller siden finne noe som kan gi mening, i hvert fall om det er det man ønsker. Så kan man jo spørre seg om budskap av typen ”The one whose little path would make me sad, whose power is Satan” (angivelig et budskap i Led Zeppelins ”Stairway to Heaven”) i det hele tatt gir noen mening?

 

Og til de sortkledde ungdommene der ute som nå ble veldig skuffet. Dere trenger ikke å fortvile! Dagens rockemusikere har guts nok til å tilbe djevelen åpenlyst, så det eneste dere trenger å gjøre er å stikke innom en velholdt CD-sjappe og kjøpe noe skikkelig norsk svartmetall. Det burde gi foreldrene deres nok å rynke på nesen av.

 

Nedenfor finner dere en link til en side for backmasking med både klassikere og nyere innslag. At Britney Spears ikke var like uskyldig som hun først påstod, er neppe noen hemmelighet lenger, men jeg tviler på at dere visste at selv Pokemon står i ledtog med Satan.

 

Dere finner også en link til en artikkel om baklengsbudskap og subliminal reklame fra Forskning.no.


Jeff Milner's Backmasking Site


Baklengs budskap til underbevisstheten


11 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.