Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Anime

Klubbeier: Linneafly

Klubben for oss somliker ... 

ingen beskrivelse

SWINGERS

Klubbeier: Doubledip

Jo flere vi er sammen, jo... 

Sherpa

Sherpa

 

Sammendrag 

ingen beskrivelse saltkråkan1 tiår siden

Sterk

*smaker på ordet*

Får stadig høre at jeg er det, og får ikke bestemt meg for om det er bra eller ikke

-å være så uendelig..sterk.


Gudene skal vite at jeg i alle fall skulle ønske jeg slapp å være det mange ganger. Men så kommer det situasjoner med mine nære hjerter,  hvor jeg forstår hvorfor ryggsekken _var_ så innmari tung den gang, der jeg gikk og ante fred og ingen fare. Så kan jeg plukke. For jeg vet nøyaktig hvor jeg har hva, i disse koffertene. Og da kom det jo til nytte ...for noen...ikke sant?

 

Jeg har begynt å bli voksen. Sånn på ordentlig. Sånn at jeg vet at jeg ikke trenger å bære andres bører....ofte de som ikke gidder å pakke i ryggsekk engang, men som lesser på med kofferter. Gamle...henger ikke sammen...men jeg har båret dét, dét og plastposer.Hey, tilogmed noe løsøre hist og pist. Og ikke pokker om jeg slapp. Ikke pokker om jeg hvilte. Det var jo de som hadde denne tunge, utilnærmelige baggasjen.


Og jeg er sterk


Nå vet jeg at det veldig trygt å være så sterk, fordi det betyr at jeg er trygg i meg selv. Forankret. Og ankeret.

Tidligere var jeg overbevist om at det dreide seg om å bære ...for andre...alltid andre. Jeg er meg. Jeg har båret. Jeg kan. Og jeg er STERK!  Men nå har jeg grenser. Nå vet jeg så mye, mye mer.


Jeg tror jeg får gå over til noe annet nå....dersom jeg skal bli værende i samme bransje. Jeg skal lære de å gå faktisk. Selv. Fortelle de; Hei du, se ned..du har egne ben!

 

Da hadde de blitt overrasket da :)

 


12 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.