Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

katteklubben

Klubbeier: Vildkatten

For oss som elsker og res... 

ingen beskrivelse

Truest_of_the_tr...

Klubbeier: Nilordien

Denne klubben er for venn... 

FETISH!

FETISH!

 

Fetish. Hvorfor har andre ekstreme fetisher og andre ikke? 

ingen beskrivelse Serendipity1 tiår siden

 

Jeg lå å tenkte i senga i går på Fetisher. Hvor mange spesielle fetisher som egentlig fins der ute. Jeg ble litt nyskjerrig og begyne å søke litt på internett hvor jeg fant masse. Jeg kommer nå til å ramse opp de mest spesielle fetishene jeg fant:


Acrophilia: Det er en som blir seksuelt opphisset av høyder.
Acrotomofili: Seksuell tiltrekning til personer med fysiske missdannelser.
Actirasty: En som blir opphisset av å bli utsatt for sollys.
Apotemnfil: En person som blir seksuelt opphisset ved tanken på å miste en kroppsdel, enten ved kirurgi eller ved å fjerne den selv.
Asphyxiaphilia: Seksuell opphisselse på grunn av mangel på oksygen.
Aulophilia: En som tenner seksuelt på fløyter.
Aktrotomofil: En person som blir seksuelt tiltrukket/opphisset av amputerte kroppsdeler.
Auto-asfyksi: Å kvele seg selv under onani elelr under sexakten for å øke orgasmens styrke. Dette er en farlig praksis som hvert år krever flere dødsfall, antageligvis langt flere enn det som blir oppgitt.
Automysofil: En som tenner seksuelt på å være skitten, eller uvasket.
Avisodomi: Det å penetrere en fugl med penis (i de fleste kjente tilfeller dreier det seg om høner). Rett før orgasmen knekkes nakken på fuglen og dyrets dødskramper hevdes å forsterke utløsningen.
Batrachophilia: En som blir seksuelt opphisset av frosker
Botulinonia: Å ha sex med en pølse (onanere med)
Climacophilia: En som får nytelse av å falle ned trapper.
Dendrofil: En person som foretrekker å ha sex med ett tre fremfor ett menneske.
Emetofil: En dragning mot å kaste opp, eller bli kastet opp på. Også kjent som en ‘roman shower’. Emetofile drikker vanligvis vin eller urin for å kaste opp på sin partner, men noen ganger tvinger de partneren sin til å overspise eller drikke for mye slik at det utløser en brekningsrefleks under fellatio.
Eproktofili: Tenning fra tarmgass.
Formicofil: En Fermicofil er en person som tenner seksuelt på å ha små insekter kravlende rundt på kjønnsorganet. Disse smører ofte syltetøy eller annet på kjønnsorganene, for å lokke til seg insekter.
Klismafili: En person som tenner på å få tarmskylling.
Menophilist: En som blir opphisset av menstruerende kvinner.
Mucofagi: Å spise snørr og en del av ‘nasilingus’, dette er å slikke og suge en annens nesebor. Det krever at man er helt komfortabel med sin partners kroppsvæsker.
Munchausen’s-syndrom: En som blir seksuelt opphisset ved å åpne ett sår på seg selv eller andre. Fks. ett knivkutt som er nesten grodd.
Mysofili: Når man tenner på å lukte på brukte truser, undebukser eller sanitærbind. Ofte knyttet til en spesiell person man har fantasier om. (mange pornostjerner selger fks. brukte truser til fansen som bruker de når de onanerer)
Nasofil: Å bli seksuelt opphisset av synet av partnerens nese, samt å kose eller slikke denne.
Oculolinctus: Ett svært sjelden fenomen, men beskriver en person som bare kan tenne seksuelt dersom hun/han får mulighet til å slikke partnerens øyeeple!Det er i legevitenskapen rapportert om en kvinne som faktisk ikke var i stand til å få orgasme med mindre hun fikk lov å slikke sin elskers øyeeple.
Pyrofili: En seksuell lovprising av å brenne seg. Seksuelle leker innebærer bruk av kjemikalier, ’steking’ av kjønnsorganer i varm olje, varm voks, okyo, peau flambé, ilddansing, sigarettgloer, å kaste fyrstikker på kjønnshår og pisking med fakler.
Siderodromophilia: En som blir seksuelt opphisset av å se på eller av å kjøre tog.
Symphorophilia: En som blir seksuelt opphisset av å skade mange mennesker. En slik person kan fks. finne på å tenne på en boligblokk, starte en kjedekollisjon, eller prøve å få to tog til å krasje. Det finnes ikke så mange slike mennesker (heldigvis) men mange nok til at de har fått sitt eget ”navn”
Taphefil: Seksuell tenning på tanken av å bli begravet levende.
Zelophilia: En som blir seksuelt opphisset av å være sjalu. En del såkalt ”sykelige sjalu” personer hører inn under denne kategorien.

Dette var veldig interesant og spennende og lese om. Jeg lurer faktisk på hvorfor noen har ekstreme fetisher mens andre nesten ikke har fetisher i det hele tatt?
Måtte nesten skrive ned tankene mine her... har du noen tanker om dette så skriv i vei ;) og hvis du kjenner deg igjen i noen så er jeg veldig interesert i å høre dine meninger ;)

En annen ting jeg lurte på er om noen vet hva som kategoriserer en Fetish?


Ha en fin dag, hilsen meg :o)


33 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.