Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Kontakt-klubben

Klubbeier: Jan

For deg som vil treffe no... 

ingen beskrivelse

Finnmark

Klubbeier: Lene

Klubben for de nordligste... 

Sex for selvtilliten ?

Sex for selvtilliten ?

 

noen tanker igjen...  

ingen beskrivelse minienthe1 tiår siden

Begynte å tenke litt etter en samtale med noen på jobben som hadde slått opp med typen. Det ble snakk om alt det rare som ofte følger et brudd, deriblant nedsatt selvtillit (hvorfor ble jeg kastet ut i kulden), mangel på kroppskontakt (senga er ensom) og videre i den dur.

 

Den ene kommentaren hun kom med satte i gang tankene mine… for hun ville finne seg en som hun kunne ha sex med for å ”komme over” fyren og få dekket behovet for kroppskontakt.

Men jeg undres, er dette en god metode i lengden ? og hva med han/hun som blir brukt til dette formålet ?

 

De fleste gutter er jo enkle dyr på dette området, aner de muligheten for sex så er jo alt bare såre velstand er standardfrasen men er bildet virkelig så enkelt ?  og når det gjelder jenter, de fleste der misliker vel sterkt å bli brukt som ”rebounds” ?  selv hadde jeg eksplodert hvis noen hadde brukt meg til noe sånt.

 

Er dette noe som er vanligere blant den yngre garde  (nevnte kollega er 22) eller jeg bare tilhører i gruppen ”ganske naiv” seksuelt sett ?

For meg er sex noe som hører to personer imellom, jeg legger ikke føringer på hvor lenge man skal ha kjent hverandre osv først men det er mellom to personer (eller tre, alt hva man liker). Å dra sex inn som en erstatning etter et vondt brudd blir i mine øyne feil… er det ikke da bedre å vente til ting roer seg før man prøver seg på denne arenaen igjen i stedet for å risikere å såre en uskyldig tredjeperson ?


15 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.