Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Simpsons

Klubbeier: ozzrum

D`oh! Simpsons, ehh? 

ingen beskrivelse

Snapchat18pluss

Klubbeier: The1Stig

Snapchat er moro, underho... 

vanlige tanker på en vanlig dag:)

vanlige tanker på en vanlig dag:)

 

kommet meg hjem etter en dag, og føler bare for å dele noen tanker med folket! 

ingen beskrivelse Harefrøken1 tiår siden

I dag har vært en koselig dag:)

våknet til klar blå himmel og sol.

desverre ble det skyet til utover dagen, men det er jo ikke så mye å gjøre med det. Senere bestemte jeg meg for å få handlet det jeg trengte.. Også var jeg snill med meg selv:D jeg unte meg det "nye" cupidoet som stod i hylla. Alltid like koselig å lese det som står i disse bladene. lese andre tanker og erfaringer og om hva andre tenner på. Må si at jeg synes det er meget interessant.

 

ikke at jeg har fått lest dette bladet ennå, jeg endte jo på RF ( realistforeningen) der det ble en øl og litt sosialt samvær med mine venner. Gleder meg til å få lest det. Tar det når jeg får tid:), og har veldig lyst. Litt lyst til å prøve meg på den erotiske konkurransen de har også. Det må jo være veldig gøy. Jeg liker jo å skrive om mine seksuelle fantasier. Mmmm, drømme seg bort i ett eget erotisk spill inne i hodet.

 

må si at jeg også liker denne siden svært godt foreløpig. kanskje en smule mange "eldre" menn( flest av dem) inne på profilen min, men de er jo overalt. og man skal ikke ta slikt for tungt. Også er det alltid koselig å gå kommentarer på bildene sine.

 

Kunne tenke meg å ta noen skikelige bilder en gang. med en god fotograf og pirrende bilder. jeg liker å ha fine bilder av meg selv, men jeg føler meg sjelden komfertabel foran kamera når andre står bak . bildene jegselv har fremme har jeg tatt selv ( med unntak av det der jeg har noen i meg:P). Tror det er på tide på ta flere bilder av meg og gutten min snart også . fine bilder av oss som koser:D.

 

nå vil jeg drømme litt om det..

dere hører sikkert mer fra meg senere;)


5 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.