Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Forfengelig

Klubbeier: Vanity

Sko, klær, solbriller og ... 

Fant ikke bildet

Er-du-erfaren-ma...

Klubbeier: Noora

For oss jenter som ikke g... 

Stor fotokonkurranse hos gudinne.no!

Stor fotokonkurranse hos gudinne.no!

 

Bli vinneren av en Gudinne-dag med en fantastisk fotoshoot til en verdi av 2500,- kroner! 

ingen beskrivelse Vanity1 tiår siden

 

Foto av: Simon Fowler

Foto av: Simon Fowler

 

Vinneren vil få en Gudinne-dag (gå inn på www.gudinne.no for å lese mer om hva en gudinnedag er) med en fotoshoot (inkludert make-up og styling) i vårt nye studio i Oslo sentrum. Vinneren får også med seg bildene på cd og tre redigerte bilder. Vi på Gudinne.no er stolte av å kunne presentere vår aller, aller første konkurranse.

 

Siden det er Desember, vinter og snart jul, er temaet for denne fotokonkurransen “Winter Wonderland”. Vi vil kun ha ett bilde (altså ikke en serie), men dette kan være av hva som helst, du kan photoshope så mye eller så lite du måtte ønske. Ta i bruk all kreativitet vi vet du besitter. Tegn, mal, bruk Photoshop - men utgangspunktet må være et foto du selv eller en du kjenner (og har tillatelse til å bruke av) har tatt, ikke en tegnin eller et foto du har funnet på nett.

Vi dømmer ikke etter teknikk e.l. så både proffe og amatører er velkomne til å delta. Det eneste vi vil er at det skal være kunstneriske vinter-inspirerte bilder, og beskriv gjerne hva du har gjort og brukt i bildet. Fortell oss gjerne om din visjon og din tolkning av “Winter Wonderland”.

 

Alle bildene vil bli vist frem på Gudinne.no, så husk å få frem hvem som er fotografen og modell(er). Alle kan stemme på sin favoritt, men selve avgjørelsen vil bli bedømt av en jury på tre personer! Så følg med, bidrag vil bli lagt ut ettersom når vi mottar dem!

 

Vi fotograferer kun jenter, men selve premien er et gavekort på en gudinnedag, så om du er mann og vil delta med ditt bilde, kan du jo gi det bort i julegave om du vinner. Og for en julegave da! Gjett om hun kommer til å bli glad :o)

 

Frist for innlevering av foto er fredag 18. desember. Vinneren vil bli annonsert mandag 21. desember.

Send oss ditt bidrag til modell@gudinne.no

 

Og gå inn på www.gudinne.no for inspirasjon og mer informasjon!

  

 

Foto av: Simon Fowler

Foto av: Simon Fowler

 


37 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.