Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

BiWomensBilder

Klubbeier: BiWomen

Laster daglig opp deilige... 

ingen beskrivelse

Forfengelig

Klubbeier: Vanity

Sko, klær, solbriller og ... 

Its a lovestory

Its a lovestory

 

Gi meg noen ord, så skriver jeg noe, men står ikke ansvarlig ;) 

ingen beskrivelse Hais1 tiår siden

Jeg fikk en ny utfordring om historiefortelling, og da den var ferdig i går funderte jeg på om jeg skulle legge den ut eller ikke. Som om jeg klarer å dy meg.

Ordene var: Hais, Marie, seng, sliten juleribbe, 17.mai orkester, jukkende pingviner, krøllete marsvin, dans på røhmertopf

 

A love-story 

 Denne kvelden skulle vare lenge. Endelig, etter så mange netter uten hverandre skulle Hais og Marie endelig få være alene sammen. For første gang. De hadde holdt kontakten, og ikke minst koken de siste månedene ved å opphisse hverandre med msnsex og frekke poseringer foran et dårlig webcam. Men som fattern sier, uten mus og fitte duger helten ikke.  Det skulle vise seg det ikke bare var mus å få denne kvelden...

 Han ringer spent på døren hennes. Han så ned på et bilde han hadde printet ut fra nettet. Marie, med det nydligste smilet noen sinne. Han kunne kjenne hjertet banke hardere for hvert skritt han hørte kom nærmere og nærmere. Marie åpner døren og smiler blygt. Du er akkurat hva jeg så for meg! Enda bedre enn jeg trodde! Smilte Hais og klemte henne inntil seg og strøk henne oppover ryggen og kysset henne ømt på leppene. Hun smilte og tok tak i hånda hans og geleidet han inn i stuen.

Så stopper hun. Snur seg og ser rett inn i øynene hans, og han sverget Hadde jeg dødd nå, hadde jeg dødd rimelig irritert. For det nydelige vesenet foran seg begynte smått om sent å trekke av seg den sorte blusen og blotte to perfekt formete bryster. De ventet på berøring. På å bli elsket. På han.

Han stryker Marie på magen og mellom brystene og kunne nesten ikke holde seg. Han ville kysse henne igjen. Hun begynte å skjelve. Plutselig gikk hun bort til bordet som var dekket opp. Tid for mat... smilte hun og gikk ut på kjøkkenet og lot Hais stå igjen som et søtt spørsmåltegn, med pungen i postkassa og en ereksjon som kunne drepe ti okser i en smekk.

Han så bort på sofaen og videre bortetter gulvet. Hvor var det beste stedet? Han så på bordet hvor Marie hadde dekket så fint til. Med stearinlys som blafret som to jukkende pingviner. Stopp! Han måtte ikke tenke på det, han måtte tenke på mat. Mat MAT! Sånn ja. Mat... Marie kommer igjen med en utslått og sliten juleribbe, til tross for at de var kommet godt ut i januar. Stakkars, den hadde trengt en ferie... ble det raskt tenkt. Det så ut som en viss bestemor hadde gjort en stagedive igjen. Han titter bortetter gangen og kunne kimte en seng i horisonten.

Ooh shit....Here we go again. Blodet strømmer som om det danset på en blanding av røhmertoph og paracetsalve. Fort og gæli. Marie setter fra seg juleribba og blottlegger med det igjen sine to lekende kurver, som skrek etter oppmerksomhet. Hun gikk bort til han og bøyde kroppen sin ned mot bordet. Rompa hennes berørte skrittet hans, og i løpet av et nanosekund gikk killraten opp fra ti okser til 20 elefanter og en kalv. Hele kroppen hans skrek etter henne, som et dopet 17.mai orkester bestående av små drittunger på fjorten år.

You can do it...

Aldri før hadde en juleribbe gått ned i systemet så fort. Marie reiser seg smilende og ser mot sengen. Om hun har tenkt å erte mer nå kom han ikke til å klare å styre seg. Han måtte ha den nydelige jenta som stod med brystene lekende mot han. Idet hun gikk mot rommet, glidde skjørtet elegant ned og viste resten  av hennes unådig lekre kropp. Det tok noen sekunder før han begynte å tenke over at jenta hadde være truseløs hele denne tiden. Jisses...!

Til hensyn til norsk lov om mindreårige sensureres siste del. Hais og Marie våknet som to sammenkrøllete marsvin morgenen etter og de har planlagt å møtes hver helg heretter........


2 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.