Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

LirasAmatørporno

Klubbeier: Villevalle

Liras samling av hjemmela... 

Fant ikke bildet

Simpsons

Klubbeier: ozzrum

D`oh! Simpsons, ehh? 

Intervju med yppersteprestinnen Vanity

Intervju med yppersteprestinnen Vanity

 

Siden jeg er utnevnt til yppersteprestinne av religionen "The Secret", tenkte jeg å svare på de vanligste spørsmålene for å avlive eventuelle misforståelser. 

ingen beskrivelse Vanity1 tiår siden

Alle vet jo nå at de som har kastet seg inn i New Age-religionen "The Secret" uansett tenker helt likt, så det trengs faktisk ikke mer enn én person for å svare på de følgende spørsmål. På vegne av meg selv og mine disipler vil jeg derfor benytte anledningen til å oppklare enhver misforståelse som måtte ha oppstått.

 

Først må det sies at dette innlegget er skrevet i lys og kjærlighet. Noe annet ville jo uansett ikke vært tenkelig, vi snakker jo om selveste lys- og kjærlighetsmafiaen! Man kimser ikke av sånt. Og til tross for at dere kanskje har misforstått enkelte av våre begreper, er dere såklart tilgitt. Lys og kjærlighet er sendt deres vei.

 

Jeg vil med dette oppklare de vanligste misforståelsene.

 

1. Tror dere at fem minutter med positiv tenkning daglig vil skape fred på jord?

Ja, men det er klart vi gjør! Vi har for lengst innsett (ved en åpenbaring) at det å handle er totalt bortkastet, og at fem minutter daglig i en liten meditativ lykkerus faktisk utgjør en mye større forskjell.

 

2. Er det slik at man blir rik hvis man bare tenker hardt nok og lenge nok?

Selvsagt. Det er jo det de sier i boken "The Secret". Den boken er vår Bibel, vi følger den slavisk, tolker den ordrett og tror overhodet ikke på ryktene om at man må evne å sette den i en sammenheng.

 

3. Siden dere kan være så glade og positive hele tiden, så har dere vel levd helt problemfrie liv?

Ja, godt observert. Blant oss finnes det ingen traumer, ingen vond oppvekst, ingen utfordringer - bare fryd og lykke. Det er fordi vi fra vi var små, evnet å tenke positivt, det er derfor vi har fortjent å ha det så bra i dag. De som ikke har evnet å tenke positivt, har så klart seg selv å takke. Vi er ekstremt opptatt av skyldfordeling, som seg hør og bør. Sin egen lykkes smed og alt der, vettu.

 

4.Vi har hørt rykter om at dere som er så åndelig utviklet ikke har et ego, stemmer dette?

Ja, det stemmer. Vår åndelige intelligens er så høyt utviklet at vi ikke er i stand til å hate, ikke i stand til å bli sinte, ikke i stand til å se urettferdighet fordi vi vet at det er en mening md alt. Vi aksepterer uten problemer det dere kanskje vil kalle urettferdighet og grådighet, fordi vi mener alt er satt sammen i en guddommelig orden, og at ikke en flue faller til jorden uten at Gud ser det. Vår lit til Gud og den universelle loven er så sterk at vi uten tvil, sorg, anger eller andre følerier aksepterer enhver begivenhet som måtte finne sted her på jorden, enten det er drap og overgrep (noe slikt finnes jo egentlg ikke) eller bryllup og fødsler (som jo også bare er et resultat av egoets ønske om bekreftelse).

 

5. Har noen av dere barn? Hva vil dere i såfall velge å gjøre om barnet deres fikk for eksempel kreft? Hva hvis barnet dør, trekker dere da på skulderen og sier "det var vel en mening med det"?

Ja, dere har forstått overraskende mye til ikke å være på samme åndelige ståsted som oss. Ja, flere av oss har barn, og det å for eksempel oppsøke lege ved det dere kaller "alvorlig sykdom" ligger ikke for oss. Vi er sterke i troen, vi vet at "loven" vil ordne alt for oss bare vi tror sterkt nok. Og har vi tvil, så må vi faktisk bare ta konsekvensen av det. Hvis et barn dør, så er det nok en mening med det. Det er med en slik positiv tankegang vi kommer oss gjennom livet.

 

6. Hva driver du og dine disipler med til daglig? Bortsett fra å jobbe, så lever dere vel relativt normale liv, dere også?

Vi sitter for det meste i dyp mediatsjon og visualiserer verdensfred. All den tid vi ikke gjør det, er vi utelukkende opptatt av veldedighet, frivillighetsarbeid, dyrevern, miljøvern og å steke vafler til hjemløse narkomane.

 

7. Men vet dere hva som foregår i verden? Dere leser jo ikke aviser eller ser nyheter?

Det er korrekt. Nei, vi vet svært lite av hva som foregår i verden, vi trenger ikke det. Vi leser kun åndelig litteratur (The Secret leses daglig) og ser utelukkende på kanaliserte filmer, der Gud, englene og åndene kan snakke til oss. Vi har jo også trøst og hjelp i krystaller, røkelse og tarotkort. Vi er sensitive personer (de fleste av oss er veganere), så vi tåler ikke så mye påkjenning utenifra, derfor skjermer vi oss så godt det lar seg gjøre. Vi er jordens lysbringere, vi tåler ikke ytre stimuli like godt som dere andre.

 

8. Og til sist må vi jo spørre: hva med det materielle? Så åndelige som dere er, er dere vel ikke opptatt av slikt?

Nok en gang, dere imponerer! Dette er helt korrekt oppfattet. Jeg personlig finnes ikke forfengelig, jeg bryr meg overhodet ikke om det skallet dere kaller utseendet, ei heller bruker jeg penger på det. Overfladiske ting som klær, vesker, solbriller og sko, er for de sjelelig tilbakestående. Det må også nevnes at jeg aldri nyter alkohol eller benytter meg av noen form for kunstig stimuli. Ekte rus kommer innenfra, og som yppersteprestinne er det svært viktig for meg å fremstå som nykter og jordnær.

 

9. Noen siste ord du ønsker å dele med leserne av iFlirt?

Lys og kjærlighet til dere alle! Gud være med dere.

 

Amen.


100 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.