Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Sexologi

Klubbeier: Nemi

Forum for sex & samliv. D... 

Fant ikke bildet

Kreativitetsklub...

Klubbeier: HAL9000

Klubben for alle som driv... 

En mann skriver om vakre menn.

En mann skriver om vakre menn.

 

Her er et lite innlegg fra en mann som vet å sette pris på vakre menn. 

ingen beskrivelse Nikko1 tiår siden

 

Noe jeg ikke forstår, er hvorfor så mange heteroseksuelle menn ikke tør anerkjenne det faktum at de finner andre menn behagelige å se på. Derfor tenkte jeg, som biseksuell, å skrive litt for dem om menn jeg synes er vakre.

 

Johnny Depp. Han er for meg den ultimate mannen. Så enkelt er det. Han er elegant, pen, intelligent, kan være glatt eller rufsete, stilig eller sjuskete, han er uansett den mest sexy mannen som finnes på jord.

 

James Dean. Rebelsk, følsom, sint ung mann, drømmemann. Med en skjønnhet og en dybde andre menn bare kan misunne ham. Et ikon som jeg tror alltid vil ha sin appell.

 

Sean Connery. Fra kiltens hjemland, er han noe av det flotteste og mest maskuline høylandet har å by på. Et godt bevis på at noen menn virkelig eldes med verdighet.

 

George Clooney. Grått hår har sjelden vært så sexy! Han blir bare vakrere og vakrere. Hvor vil det ende?

 

Matt Damon. Han har vokst seg kjekk, fra rund i kjakene-goldenboy til stram, mørk kjekkas. I Jason Bourne-trilogien er han seriøst skummelt vakker å se på.

 

Bruce Willis. Hallo. Helt siden første Die Hard-filmen, der han suser rundt i singlet, har jeg likt ham. Rå, upolert, skitten, vakker mann.

 

Jake Gyllenhaal. I Donnie Darko er han drømmegutten. Mørk, dyster, grublende, og så følsom at man kan gråte blod og han er hjerteskjærende vakker når han spiller mot Heath Ledger i Brokeback Mountain. En skjønn, skjønn gutt.

 

Tobey Maguire. Han er, i tillegg til Jake, et unntak. Liker best menn som er maskuline og tøffe, men han har en sårbarhet og en gutteaktig sjarm jeg finner uimotståelig når han er Peter Parker i Spiderman.

 

Heath Ledger. *sukk* At han gikk bort er en tragedie for Hollywood. Han var en vakker, vakker mann med et stort talent og de klippene jeg har sett fra nyeste Batmanfilmen viser en ny og farlig side av ham. Vi får trøste oss med at han gleder mange i himmelen ved å være der nå.

 

Brad Pitt. Han har endelig blitt en _mann_. Syntes han var en fløtepus før, fikk litt øynene opp for ham i ”Interview With A Vampire”(undertrykt homoerotikk, anyone?), der selv Tom Cruise ser sexy ut. Han er bare digg i Ocean’s 11, 12 og 13. Og i Fight Club? Yummy…

 

Christian Bale. Som Batman er han farlig deilig… Som Trevor Reznick i The Machinist var han skummel, men sexy på en urovekkende måte… Blir mo i knærne av litt dirty menn.

 

Gary Oldman. My favourite Brit. Han har vært så vidt forskjellige personer som for eksempel grev Vlad Dracula og Sirious Black, idealistisk politimann i Batman-filmen med Bale og Jack Grimaldi i Romeo is Bleeding, der det ryker av samspillet mellom ham og Lena Olin.

 

Tolv menn får holde for denne gang. Om dere vil ha flere, får dere bare mase på meg. Nok å ta av. *slurp*


40 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.