Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Minecraft

Klubbeier: Brainader

Gruppe for de som spiller... 

ingen beskrivelse

NudistbyenCapDAg...

Klubbeier: Lene

For de som har eller ønsk... 

Komplimenter til alle!

Komplimenter til alle!

 

Er det å motta ros og komplimenter forbeholdt jentene? Jeg fikk en veldig interessant melding fra en en ung reflektert mann som tok opp dette temaet... 

ingen beskrivelse Vanity1 tiår siden

Det fikk meg til å tenke over et par ting jeg kanskje ikke har lagt noe særlig vekt på før. Er vi jentene helt håpløse på å rose gutta? Det er veldig enkelt å gi en jente (gjelder både gutt/jente og jente/jente) et kompliment når hun ser bra ut, enten det er på bilder eller IRL, men når det kommer til mannfolka ser det ut til at vi har feilet helt.

Er det slik at vi gir næring til gutters dårlige selvbilde når vi ikke gir komplimenter? Har vi snudd alt på hodet? Er det på grunn av inngrodde kjønnsrollemønstre vi forholder oss passive i forhold til dere menn, og bare venter på å ta imot uten å gi tilbake?

Jeg skal være den første til å innrømme det: om jeg ser en fyr jeg synes ser bra ut på et bilde, er jeg livredd for å gi et kompliment i redsel for at det skal oppfattes som sjekking. Ved å gi et kompliment som  - det sier seg selv - utelukkende går på utseendet, kan det fort fremstå som en invitasjon til noe mer. Jeg vet ikke hvordan det er med andre jenter, men sånn føler nok jeg det. Og det er sikkert utrolig tåpelig... eller er det det?

Nå skal jeg ikke generalisere: det finnes massevis av jenter som er kjempeflinke til å gi ros til det motsatte kjønn, vi er ikke HELT på trynet! Men generelt er det vel helst motsatt, dessverre.

Kan vi ikke starte en ny regel her på SL: det er LOV til å rose gutta UTEN at det skal oppfattes som noe annet enn det det er!

Gutter: dere ser usedvanlig flotte ut i dag! ;)


99 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.