Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

kuker

Klubbeier: singelmannen

Noen som er intressert i ... 

ingen beskrivelse

Bifile

Klubbeier: seriøskrsand

Vi som tenner på samme kj... 

Fersking med høytrykkspyler

Fersking med høytrykkspyler

 

Russen VS høytrykkspyler

Hvem vant? 

ingen beskrivelse Hais1 tiår siden

Jeg var gæærn når jeg var russ, tok de fleste krav som ikke hadde med sex eller alkohol å gjøre, og var dessuten redaktør for vår aller beste russeavis. Jeg elsket den jobben, ogvi lagde en 48 siders avis! *STOLT*


Har forresten et par hundre eksemplar hjemme, så om noen vil ha en avis er det berre å si fra.

 

Men det jeg ville fortelle nå er den dagen jeg FØRST begynte på videregående. Jeg var 16 år, og hadde hørt mange stygge (og noen perverse) historier om hva russen kunne finne på. Otta russen var jo aller verst, og så klart var det der jeg havna. (På formgiving... malplassert?)


Og en vakker (sånn værmessig) kom russen etter lille (sånn aldersmessig) Hais og dynket han relativt (alt er relativt) for dævelig. "I vart klæssblaut å lufta såm æn råtte kuruve!" Jaggu. Men de burde gjort research på offerene sine. Hais har nemlig det med å være svært hevngjerrig, kreativ og svært "you dident see that comin, did you!". Jeg tenker som følger: Hvordan ta igjen på en måte som får dem til å IKKE ta igjen, sånn at jeg også må ta igjen og deretter bli en ond sirkel?


...Vannballong?


Nææææh, for dårlig....


Vannballong fylt med urin?


Nææææh, for ekkelt....Jeg har da LITT samvittighet...(særlig etter da jeg sprengte gullfisken til naboen)


Hmm...Låne høytrykkspyleren til vaktmesteren og dynke de når de minst aner det?

 

...JA, den vakke så dum!

 

Og Hais er på godfot med den kuleste vaktmesteren som en skole kan være så heldig å få. Han kom med høytrykkspyleren, uten å spørre om hva jeg skulle bruke den til. Jeg ba han om å starte den og stå klar med løpet.


Og det gjorde han.


Så var det å fylle en vannballong. Må jo ha et åte. De er jo så dumme. Slik jah, så var det å kaste den like ved føtta deres når de venter på bussen... Ikke treffe dem, de skal få tro jeg er helt på jordet.


Og det gjorde dem!


Og rundt hjørnet sprang Hais. Med 6-7 russegutter - og jenter etter seg. Så runder DE hjørnet og stirrer rett inn i en Hais med løpet til en høytrykkspyler rettet mot dem. Og han vinker som "punch line" og fyrer av!


Jeg kunne høre vaktmestern le bak meg. Jeg tror den gjengen hadde rappa noe vaktmesterutstyr, så han hadde nok ikke noe imot litt hevn sjøl.


Man bør lære seg, først som sist, ikke bøll med en lesjing med ADHD!!!!


7 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.