Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

MATVRAKET

Klubbeier: Søtnosa

Er du glad i mat, og har ... 

ingen beskrivelse

KvinneMagasinet

Klubbeier: Lene

Http://www.kvinnemagasine... 

Jeg slipper ikke taket i deg

Jeg slipper ikke taket i deg

 

Hais er trøtt og sliten og tenker... 

ingen beskrivelse Hais1 tiår siden

Vi var begge på festen, hadde sett på hverandre hele kvelden. Vi hadde begge bestemt oss, selv om vi ikke kjente hverandre. Vi gikk mot hverandre, du nervøs, jeg enda verre. Du rakk meg hånden din, og jeg tok den imot og smilte. Jeg kunne ikke tro at jeg fikk holde den, det var det eneste jeg ville.


Du var så nydelig.


Vi gikk bortetter Oslos gater. Det var stille. Ikke en bil. Ikke en sjel. Bare vinden. Og spenningen mellom huden vår. Mellom øynene våre. Selv håret ville knytte bånd av magnetisme.


Du blir bare penere og penere!


Med ett stanser jeg. Du stanser også og ser på meg. Hva skjer? Hvorfor stopper du? Jeg tok den andre hånden din. Jeg ser på hendene dine. De er de mykeste jeg noen sinne har holdt. Jeg kjente jeg aldri ville slippe taket i deg. Jeg ba deg om en dans. Du så deg rundt. Plassen rundt oss var stille, belyst av måner og stjerner. Vi står ved Oslo Spektrum. Vi ser på hverandre. Vi sier ingenting, men omfavner hverandre. Du sier det ikke er musikk å danse til.


Ikke musikk? Hører du den ikke?


Jeg forteller deg. Forestill deg den nydeligste låten du har hørt. Hører du den nå? Du smiler. Du nikker. Vi danser. Du sier dette er ikke et sted å danse. Men det er det. Jeg forteller deg om stedet hvor vi står. Vi er ikke lenger i Oslo. Jeg forteller deg om yndlingstedet mitt. Kan du se det?


Du smiler. Og jeg kjenner at jeg elsker smilet ditt.


Vi står i gresset. Vi er ved stranden som går langs ved elven på Flagestad gård. Vi er kilometer fra folk, hus og fe. Vi danser til låten din. En gresshoppe synger sammen med den. To gresshopper. Fugler flyr over oss og ønsker å være meg og deg. Vi kan høre vinden.


Kan du høre gresshoppene?


Vi står under svart himmel, det er litt kaldt, men et bål knitrer ved siden av oss. Det lyser oss forsiktig opp. Det varmer oss. Jeg trenger ikke bålet. Jeg kjenner varmen din. Jeg kan føle hjertet ditt slå ved siden av mitt.


Kan du kjenne varmen? Hører du hjertet mitt?


Det slår for deg. Vi er der. Nå. Vi vil ikke at nå skal ta slutt. Og kanskje gjør det ikke det. Vi vil ikke tenke på det. Vi danser og kjenner hverandre. Vi elsker hverandre.

Kan du føle det?


Så kysset vi. Lenge. Ømt. Godt. Jeg slipper ikke taket i deg.


Er du min?

 

Og så våknet jeg....og sendte en melding til deg. :) Ha en god natt!


4 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.