Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

KottonMouthKings

Klubbeier: iSexy

Jo mere vi er sammen. Jo ... 

Fant ikke bildet

Reisefølge

Klubbeier: Lozano29

Ønsker du å prate med rei... 

Skulkedagen

Skulkedagen

 

Det er onsdag, klokken er 11 om formiddagen – og jeg skulle egentlig vært på jobb. I stedet ligger jeg splitter naken i en haug puter og dyner foran peisen. 

ingen beskrivelse LaBella1 tiår siden

Utenfor stuevinduene glitrer solen i snøen som ligger halvmeterhøy i hagen, det er full vinter og 16 kuldegrader ute. Men her inne er det varmt og godt, og jeg nyter den helt særegne følelsen man får når man gjør noe man vet man ikke burde.

 

Du vet, den herlige følelsen av å ha en hel dag til rådighet til å gjøre akkurat det du har lyst til, blandet med et lite stikk av skyldfølelse og krydret med en ørlite grann nervøsitet for at noen skal ta deg i å rett og slett skulke. Tiden står liksom stille, samtidig som adrenalinnivået er bittelitt høyere enn normalt.

 

Jeg strekker meg dovent, og skjærer en liten grimase når jeg kjenner hvor øm jeg er i mage- og lårmusklene.. Men så smiler der jeg ligger. Jeg er støl i hele kroppen, du har definitivt dårlig innflytelse på meg – og jeg digger det!

 

Vi har datet en liten stund, men ikke lenge nok til at det har begynt å bli kjedelig. Jeg lærer stadig nye ting om deg, som for eksempel nå i morges. Du sov hos meg i natt, og vi dro som vanlig hjemmefra sånn i 7.30-tiden slik at du kunne sette meg av på kontoret på vei til din egen arbeidsplass. Det tok ca. 10 minutter før jeg skjønte at noe ikke stemte; dette var jo absolutt ikke veien til kontoret.

 

Da jeg påpekte det og lurte på hva som foregikk, gliste du bare og kjørte videre. Jeg skjønte ingenting og begynte å bli litt ergerlig for at du ikke ville si noe, for ikke å snakke om at jeg ville komme for sent på jobb.

 

Du parkerer utenfor huset ditt og slår av tenningen. Nå vet jeg hvor vi er, men ikke hvorfor. Hvis du hadde glemt noe kunne du vel satt meg av på jobben før du dro for å hente det?

 

- Kom, bli med inn, sier du bare. Jeg protesterer, dette har vi ikke tid til. Du får dratt meg med inn likevel, og jeg rusler resignert etter deg inn i gangen – jeg kommer til å komme for sent uansett. Vel innenfor døren henger du fra deg yttertøyet, kipper av deg skoene og begynner deretter resolutt å kle av meg også. Og du stopper ikke med yttertøyet.

 

- Men… gi deg, vi må komme oss av gårde på jobb! protesterer jeg, samtidig som jeg merker at pulsen blir litt raskere når du begynner å kneppe opp buksen min. Du svarer ikke, og ettersom jeg begynner å le av det konsentrerte ansiktsuttrykket ditt, kjemper jeg ikke akkurat veldig imot når du går løs på blusen også.

 

Snart står jeg i nettoen, og munnen og hendene dine begynner å vandre…..

 

Omsider får jeg stoppet deg, og selv om kroppen min begynner å bli veldig klar for helt andre ting enn jobbing forlanger jeg at du kjører meg til kontoret. Du flirer bare.

 

 – De vet at du ikke kommer. Jeg sendte sjefen din en tekstmelding fra mobilen din mens du var i dusjen og sa at du var syk og ble hjemme i dag. Og jeg har tatt meg en fridag i dag, så vi har hele dagen på oss til å fortsette med det vi begynte på for noen minutter siden.

 

Jeg stirrer målløs på deg i noen sekunder, så må jeg bare le. Jammen er du frekk! Men jeg slutter fort når hendene dine begynner å gå på oppdagelsesferd igjen. Du leker med brystvortene mine til de knopper seg og blir harde, før fingrene dine finner veien lengre ned.

 

Jeg skal til å begynne å kle av deg også, men får ikke lov. Jeg føler meg på et vis ekstra naken når du fremdeles har alle klærne på. Du skyver meg inntil veggen og går ned på kne foran meg. Gangveggen er hard og litt kald mot ryggen min, men det glemmer jeg etter få sekunder – tungen din gjør meg mer enn varm nok…

 

Nå, et par timer senere, har vi omsider kommet oss inn i stuen. Det tok ikke lange tiden å få fyr på peisen og hente puter og dyner fra soverommet. Akkurat nå er du ute og kjøper lunsj til oss.

 

Jeg har fått streng beskjed om å ikke kle på meg mens du er borte, så det aner meg at du har ganske spesifikke planer for hvordan vi skal tilbringe resten av skulkedagen vår – og jeg har slett ikke noe i mot det ;-)


63 kommentarer
     

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.