Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

KaraokeKlubben

Klubbeier: ribbes

Karaoke er for alle ! ! ! 

Fant ikke bildet

Reisefølge

Klubbeier: Lozano29

Ønsker du å prate med rei... 

Akt

Akt

 

Total konsentrasjonssvikt.
 

ingen beskrivelse Indie1 tiår siden

Jeg har alltid vært fascinert av tegnekunsten og jeg har alltid vært fascinert av menneskekroppen. Da jeg flyttet til hovedstaden for å starte på fysioterapiutdanningen, begynte jeg også med akttegning. Anatomikunnskapene kom godt med og jeg tegnet menn og kvinner i alle fasonger. Etter noen kurs, begynte jeg nesten å føle meg litt profesjonell. Dypt konsentrert om de ulike teknikkene, var faktisk sex det siste jeg tenkte på. Helt til det en kveld dukket opp en ung student. En vakker en som sådan…

Det første jeg la merke til, var de vakre øynene hans. Han var skallet og hadde en helt nydelig hodefasong. To kraftige, velformede øyenbryn dannet en sensuell ramme rund et karismatisk ansikt. Og de intense øynene…Jeg følte at jeg ble nesten sugd inn i blikket hans. Min gode Gud, tenkte jeg. Er dette aktmodellen?

De lærevillige elevene stod i en halvsirkel bak hvert sitt staffeli. Blikket skjerpet. Mon tro hva de tenkte da kveldens modell stilte seg midt i rommet – halvnaken. Kun en håndduk surret rundt livet.


Jeg lot blikket gli ned brystkassen og magen….Han var ikke spesielt muskuløs, men veltrent og velproposjonert. Så – som den naturligste ting i hele verden – løsnet han på håndduken og kastet den til side. Jeg holdt pusten. Jeg fikk ikke puste. Jeg hadde ljugd rått om jeg hadde sagt at jeg ikke tenkte på sex akkurat i det øyeblikket, og jeg hadde ljugd rått om jeg hadde sagt at jeg ikke tenkte på sex resten av kvelden. Herregud, hvem er det som greier å jobbe under slike omstendigheter? De sterke ansiktstrekkene, det intense, nakne blikket, den naturlige kroppen… Så sensuell, så rå, så ulidelig vakker…Jeg kjente blodet strømme opp til kinnene og hjertet mitt hamret. Jeg skalv lett da jeg tok kullstiften i hånden og laget de første strekene.

Jeg vet ikke helt hvor mange ganger jeg tenkte på sex de neste timene, men når jeg i etterkant ser igjennom resultatene fra den kvelden, kan jeg med en gang konstantere at konsentrasjonen min må ha vært litt forstyrret. De første tegningene er rett og slett elendige!

Etter tre timer med intens studering og intense forsøk på å finne konsentrasjonen og det rette fokuset, hadde jeg en hel bok med tegninger av denne mannen. 24 eksemplarer, for å være helt nøyaktig. Kinnene føltes hete og jeg kjente hvordan halspulsåren banket. Jeg hadde bare lyst til å prate med ham før han forsvant ut, men ærlig talt. Hva sier du til en mann du har studert naken i tre timer? Profesjonell akttegner? Hah! Profesjonaliteten hadde forsvunnet som dugg for solen og jeg følte meg som en fjortis der jeg stilte meg opp på utsiden av døren – sikker på at han ikke kunne slippe unna. Så stod han i døråpnningen og jeg ble helt perpleks. Mistet liksom litt munn og mæle. Og så, fordi jeg ikke ante hva jeg skulle si og redd for at han skulle dra uten at jeg hadde snakket med ham, datt det liksom bare ut av meg. ”Du er flink i jobben din.”

Han smilte og takket pent for komplimentet. Der og da var jeg sjeleglad for at nattemørket kunne skjule den ildrøde fargen i kinnene mine. Hadde jeg enda kunnet følge opp med nok en stjernekommentar, hadde det kanskje ikke vært så ille, men jeg hadde liksom sagt mitt. Det kom i allefall ikke flere ord ut av munnen min.

Jeg så lenge etter ham i det han syklet fra meg.
Gatelysene kastet lange skygger etter ham.51 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.