Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

SWINGERS

Klubbeier: Doubledip

Jo flere vi er sammen, jo... 

ingen beskrivelse

Posør-klubben

Klubbeier: bik1rn

Her legger vi ut våre hot... 

"my boobs are okey"!

"my boobs are okey"!

 

Men ikke til offentlig skue 

Signatur bilde SNy1 tiår siden

Å gå ut på byen for og sjekke har aldri vært min greie egentlig, men jeg treffer heller ingen hvis jeg kun går ut med søpla. Med dette som rettesnor har jeg med jevne mellomrom hatt mine runder ute. Fangsten har absolutt ikke stått til forventningene, men jeg må innrømme at enkelte episoder har fristet til gjentakelse. Resultatet kunne kanskje ha vært mye bedre, med et par små justeringer?

 

Bare hør her:

 

 Ei jeg kjenner hadde for vane å bruke tid på sine to små fordeler. I tillegg til å være perfekt sminket, striglet og moderne i klesveien, pleide hun å dytte disse minimale puppene så langt opp i utringningen sin som over hodet mulig. Med litt ekstra skjult oppløft i dobbeltvattert BH, klarte hun å få til en minimal kløft. Når så området under haka og nedover til midjen ble innsmurt med litt glinsende babyolje, mente hun at hun var en mannfolkmagnet. Dette fikk jeg med selvsyn se gang på gang. Ikke før var vi kommet oss opp på hver vår barkrakk, før mennene var på pletten med nesene sine laaaaaangt nede i kløfta hennes. Så satt jeg der da i min splitter nye habitt, godt tilkneppet og tekkelig, like frisert og striglet som henne, men total usynlig for det motsatte kjønn som sto ved min venninnes side og formelig siklet oppi utringningen hennes. Mine varer var kanskje dobbelt så yppige som hennes, men de var godt skjult under blondeblusen min.

 

Mitt spørsmål blir da:

 

Er det nok for meg å vite dette eller burde jeg ha vist litt mer av yndighetene mine for å få en herremann på kroken? Det sies jo at menn er helt fortapte hvis de får øye på et par bryster og en god kløft. Da er det kanskje ikke nok å vite at ”my boobs are okey” da? Jeg må la mennene få et skikkelig glimt av dem også. Sagt på en annen måte: For å få noen på kroken, må man ha et skikkelig agn.

Hva mener du?

 


35 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.