Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Reiseklubben

Klubbeier: Jan

Klubben for deg som liker... 

ingen beskrivelse

Norway-Tranny

Klubbeier: Angelica_L

You love us --- we love y... 

KOM PÅ FEST (for pokker)!

KOM PÅ FEST (for pokker)!

 

Caroline Andersen (bildet) skal være konferansier, og det blir rød løper, musikalsk underholdning og overflod av gavedryss! 

ingen beskrivelse Vanity1 tiår siden

Torsdag 27. Mai, altså om under en uke, så holder Gudinne.no og HildeChristina.com PARTY! Så tenker dere som så at det er jo Pervosirkus denne helgen, men dette er altså en helt annen type fest, og det blir super-duper-mega-gøy! :)

 

Selv om vi i utgangspunktet lager en fest for å hylle kvinnen, er menn hjertelig velkomne! <3

 

Poenget med festen (som ikke er en erotisk fest, bare så det er poengtert, men hallooo... vi tenker vel ikke sex 24/7?), er å bringe glamour og glitter og totalt nødvendig og uhøytidelig moro inn i nordmenn... eh, kvinners hverdag. Hvorfor er det bare kjendiser som skal få gå på rød løper og få være i søkelyset? Nettopp, og det vil vi gjøre noe med! Vi har hyret inn både "paparazzifotografer" og proffe filmfolk (HAIS Film & Pyro), og de som ønsker, blir filmet og foreviget, og blir senere med i den store nye såpeserien på nett, nemlig The Fjord.

 

I tillegg blir det gavedryss, med gaver fra blant annet Gudinne.no, Duo Shop, Manillusion og HildeChristina.com

Billetter koster henholdsvis 350,- (enkel) og 500,- (par) og kan kjøpes via Gudinne.no sine sider og via Manillusion.

Les mer om festen her >>>

Dresscode er pent (ikke galla), det vil si ikke jeans og t-skjorte eller teletubbydress (OP), men en enkel og pen dress (slips ikke nødvendig) eller en fin kjole, omtrent slik du ville kledd deg på et julebord. Dette er ikke galla, det er glamour. Og glamour er GØY! Festen har 18-års grense.

 

Ses vi?? :)


2 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.