Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Motorsport

Klubbeier: WoodWoolf

Klubben for alle som er g... 

ingen beskrivelse

iMusic

Klubbeier: iSexy

It`s to heavently here xd 

Guidelines

Guidelines

 

Etter å ha jobbet nesten 3 år i lekebutikk, har jeg støtt på utrolig mange som trenger litt opplæring i folkeskikk.. Og ja, det er de voksne jeg snakker om.. 

ingen beskrivelse Nostromo9 år siden

# Si hei til meg når jeg sier hei til deg. Dette gjelder SPESIELT i kassa. Jeg er ingen androide som skanner varene og tar imot penger by default.

 

# Jeg pakker gjerne inn for deg, så lenge du spør på en ordentlig måte. Med andre ord, det heter IKKE; "Det skal pakkes inn", eller bare "Det er en gave".

 

# Ikke bli sur hvis jeg henviser deg til pakkedisken når det er 10 meter kø bak deg.

 

# Ikke la det siklende, gulpende lille "mirakelet" deres tygge på ting FØR dere har betalt for det i kassa. Mulig dere syns gulp er deilig, men jeg syns det IKKE.

 

# Hvis du ser meg komme gående i et relativt kjapt tempo med matvarer i armene, ja så har jeg mest sannsynligvis lunsj. Skal du spørre meg om noe bør det være enkelt.

 

# Setter pris på om du legger fra deg telefonen mens jeg ekspederer eller hjelper deg med å finne gave til sønnen til vennen til eks'en til grandtanta di som du aldri har møtt.

 

# Vi har to søplebøtter i hver sin ende av butikken. Finner du dem ikke, spør gjerne vennlig i kassa om vi kan kaste den halvtomme soy-mocca-latte-frappe-espresso- koppen din istedenfor at du setter den i hylla med kosedyr.

 

# Ser jeg ut som en hund? Nei, så ikke plystre på meg som om jeg var en da!

 

# Ja, jeg kan mye om de forskjellige spillkonsollene vi selger. Det er jobben min, du trenger ikke kalle meg litt nedlatende for "flink jente".

 

# Søler du eller avkommet ditt kaffe eller is, brus eller whatever, så setter vi stor pris på at du sier ifra. Vi vet at uhell skjer, vi har ikke tenkt til å dytte deg ned på gulvet og tvinge deg til å spise det opp.

 

# Vi er ingen barnehage. Gjenta det inni deg helt til du har forstått hva det innebærer, hvis ikke, så er jeg gjerne behjelpelig med å utbrodere det ytterligere for deg.

 

 


96 kommentarer
     

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.