Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Rødhåret

Klubbeier: Story

For de som har og de som ... 

ingen beskrivelse

Truest_of_the_tr...

Klubbeier: Nilordien

Denne klubben er for venn... 

Jeg savner henne.

Jeg savner henne.

 

Jeg savner dem begge. 

ingen beskrivelse Nikko1 tiår siden

 

Jeg savner henne jeg har delt de siste snart fem årene med. Hun jeg våkner ved siden av hver morgen og sovner sammen med hver kveld. Hun jeg føler jeg kjenner like godt som meg selv, men likevel lærer noe nytt om hver eneste dag. Hun jeg hører sammen med, fordi alt jeg har opplevd, har ledet til oss to, sammen.


Hun som ga meg muligheten til å åpne meg og være meg selv, som aldri dømmer eller fordømmer, som aldri krever at jeg er noe annet enn meg selv. Hun som forstår meg og lar meg være liten og redd når jeg trenger å være det.

 

Jeg lengter etter hennes myke skjød, det som har skapt vår sønn, han vi elsker så høyt at det gjør vondt av og til. Jeg lengter etter sene kvelder i sengen, etter hun og jeg har elsket, ømt, vilt, mykt, rått og deilig. Lengter etter å ligge med henne i armene og kjenne etterdønningene av orgasmen avta og søvnen ta over. Jeg lengter etter å våkne opp ved siden av henne, som vi alltid gjør, hverdag som helg. Lengter etter henne jeg har valgt å dele resten av livet med.

 

Vi har opplevd store avstander, to år med stjålne øyeblikk, savn så stort og vondt at vi trodde vi skulle forgå. Vi har lært å kommunisere til tross for lang avstand og utallige hindringer. Vi har levd sammen i snart tre år. Derfor er savnet og lengselen jeg kjenner nå bare en bekreftelse på at vi hører sammen.

 

Hun og jeg. Jeg og henne.

 

Min elskede, min kone, min sjelevenn.

 

Jeg savner henne også, hun jeg nesten ikke har vært med, hun jeg bare har hatt de søte stjålne øyeblikkene med, hun jeg kjenner selv om vi bare har hatt noen få timer sammen og aldri alene. Hun jeg prater så lett med på nettet, som endelig kan få lov å åpne seg og være seg selv, som endelig kan få føle så sterkt uten å måtte holde igjen.

 

Hun som nå endelig møter noen som verken dømmer eller fordømmer henne, som aldri krever at hun er noe annet enn seg selv. Hun jeg forstår og som endelig kan få gi slipp på kontrollen som hun har måttet ha hele livet. Hun som endelig kan være liten og redd når hun trenger å være det. La meg være sterk for henne, så hun endelig kan være svak.

 

Jeg lengter etter ting vi aldri har gjort, kjærtegn som aldri har funnet sted, elskov vi aldri har hatt. Jeg lengter etter å kle av henne for første gang, nervøs, skjelvende og litt svett i hendene. Jeg lengter etter å endelig ha henne, la all spenningen endelig bli utløst sammen med henne.

 

Vi opplever en lengsel og et savn til hverandre som objektivt sett ikke står i forhold til den tiden vi har hatt sammen. Vi har knapt vært sammen i det hele tatt, men vi har en forbindelse som er helt unik, en kommunikasjon som er helt enestående.

 

Min kjære, min elskerinne, min sjelevenn.

 

Jeg er velsignet, for jeg får ha dem begge i livet mitt. Uten redsel, uten sjalusi, uten løgner, uten fortielse.

 

Jeg får elske dem begge og livet mitt blir rikere med dem begge.

 

Kjærlighet er det eneste det blir mer av jo mer du gir av den, var det et klokt menneske som sa en gang.

 


34 kommentarer
     

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.