Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

iMusic

Klubbeier: iSexy

It`s to heavently here xd 

ingen beskrivelse

Rødhåret

Klubbeier: Story

For de som har og de som ... 

Vil du bli nakenmodell?

Vil du bli nakenmodell?

 

Atter en gang søker jeg etter kvinnelige modeller til Aktuell Rapport... går du med en liten modelldrøm i magen? Da har du muligheten nå! 

ingen beskrivelse Vanity1 tiår siden

Jeg fotograferer for et av Norges største mannfolkblader, Aktuell Rapport, og er stadig på utkikk etter nye jenter. Jeg har fotografert flere av jentene her inne til bladet tidligere, men jeg kan ikke bruke de samme modellene hele tiden, og søker nå etter nye ansikter :)

 

Du må selvsagt ha fylt 18 år (dog synes jeg personlig du bør ha fylt 20) og ha en fin utstråling, samt like deg foran kamera. Utseendemessig skal du bare være alminnelig søt og sånn passe slank eller passe frodig, jeg er ikke på utkikk etter supermodeller (men jeg klager selvsagt ikke om du skulle se ut som en, hehe). Du må også vite hva du går til, bildene henger ved deg resten av livet. Et valg om å stille opp på nakenbilder skal være nøye gjennomtenkt! Er du usikker, så lar du være.

 

Det er jeg som sminker, styler og tar bildene og skriver intervjuet, og jeg kan love deg at du kommer til å bli fornøyd! Det er ønskelig med dildobilder, men dette er ikke noe krav, så ikke la det skremme deg. Bildene blir retusjert (også av meg), så om du har strekkmerker, blåmerker, sugemerker (...), arr eller andre ting du ikke vil vise frem, så fjernes dette i Photoshop.

 

Hvis du tror dette kan være noe for deg, så send meg en PM! Og bare for å understreke det, så er det altså JENTER jeg søker etter, så spar deg bryet om du er mann. Sist jeg søkte etter kvinnelige modeller fikk jeg flere PM'er fra gutter enn jenter... hallo? Haha!

 

Er det noe du lurer på angående en slik shoot, så er du hjertelig velkommen til å spørre :)

Innlegg bilde


6 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.