Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Pupper

Klubbeier: Nemi

Gruppen for alle som hyll... 

ingen beskrivelse

BiWomensBilder

Klubbeier: BiWomen

Laster daglig opp deilige... 

Truseløs -oppskrytte greier?

Truseløs -oppskrytte greier?

 

Har tenkt en del på dette og vil komme med noen korte betraktninger rundt temaet 

Signatur bilde SNy1 tiår siden

Hvilke spenninger knytter det seg til å være truseløs under kjolen eller jeansen? Jeg vet at mange fantaserer om dette og blir ekstra pirret når de oppdager at dama er truseløs.

Ja, jeg skriver dama, for jeg har aldri hørt om jenter som tenner på menn uten truse.Menn uten truse og jeans med glidelås er dessuten skummelt for Hermansen(pikken), så jeg tipper mange lar vær bare ved tanken på en slik ulykke.

 

 

Som kvinne synes jeg det er ubehagelig å gå uten faktisk. Du føler jo at vinden blåser tvers igjennom deg og at ALLE stirrer på deg."Der kommer hun uten truse," tror jeg at de tenker. Kaldt kan det også være og skjørtet kan flagre opp eller du kan få et illebefinnende eller glidelåset i skjørtet ryker eller skjørtet henger seg fast i døra på kjøpesenteret akkurat i det en hel klasse med ungdomsskoleelever passerer.......

 

Skrekkscenariene er mange;-)

 

Men i en hvis setting kan det nok gi et ekstra piff..

Jeg ser for meg et par på kino eller på et annet sted med litt dunkel belysning. Han og jeg sitter tett sammen i et lokale fylt til randen av mennesker...I et ubevoktet øyeblikk lirker hendene hans seg innenfor skjørtet og i det han oppdager at jeg er truseløs så......."spjong"...er han klar for meg. Jeg later som ingen ting og lar han pines lenge før vi tar oss en liten tur ut bak buskene..

 

Kanskje ikke så dumt å være truseløs av og til allikevel...

 


61 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.