Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Overnaturlig

Klubbeier: BetinaR

Dette er klubben for alle... 

ingen beskrivelse

Jegere

Klubbeier: BRUTUS17

Vi som er jegere jakter p... 

Choose your weapon!

Choose your weapon!

 

Hais sliter med sine morbide tanker... ;) 

ingen beskrivelse Hais1 tiår siden

Jeg satt på dass, og var rimelig uggen i magen etter at gårsdagen gikk med å drikke et glass vann, kysse en ilder og stort sett sitte i en sofa og nusse. Når man glemmer å spise, så blir den fort litt kranglete. Så da sitter man relativt lenge på do etter å ha hivi inn i seg en pizza på morrakvisten, som synes å ville ut med en eneste gang.


Så satt jeg der da, på det som en gang var hvitt porselen og tenkte: Hvilke drapsvåpen ville jeg valgt om jeg skulle likvidere noen av en eller annen meget god grunn?


Gift?


Skytevåpen?


Kniv?


Puta? 


Metodene er tusenvis og mange er gode og mange er dårlige. Politiets kunnskap har tatt seg betraktelig opp, Skulle jeg brukt den forsteina bæsjen til Yetien eller skulle jeg skutt noen med en rappet fjærpenn? For om de leter etter dna og fingeravtrykk, vil de finne andres skitne basselusker! Im free!


Men så satt jeg der og så meg omkring. Bare på dassen er det uante muligheter. Vi kan drukne noen i dass, drukne noen i springen eller drukne noen i dusjen. Og i dusjen kan vi kvele noen med slangen, eller kvele noen med forhenget. Eller vi kan stappe en tannbørste ned i halsen på noen, eller tvinge dem inn i vaskemaskina. (det er om vi skal kverke en dverg).


Eventuelt kan vi kverke noen med vaskemiddeloverdose eller kanskje slå dem hardt ned i porselenet som en gang var hvitt?

 

Men nei...jeg så noe bedre! Jeg så dassrullholderen av tre. Hvorfor? 


1. Den kan brennes.


2. Den kan lett vaskes.


3. Den er hard nok til å knekke noens kranie, eventuelt stikke noens øyne ut. 


4. Hvem tenker vel at uskyldig dassrullholder-Johan kan finne på noe sånt?

 

PS: Nå kan man også skyte noen med sigarettstumper, så her er det bare å være kreativ!


Choose you weapon!Hva sier du mister politimann? Hais er heeeeelt uskyldig! *Verdens største og nussenydeligste bambiøyne*


17 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.