Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Film-Klubben

Klubbeier: Hais

Anmeldelser, for filmskap... 

ingen beskrivelse

Kjæledyr

Klubbeier: Aryn

Alt om kjæledyr. Historie... 

Apropos dating

Apropos dating

 

Nemi har tatt opp dette i sitt siste innlegg, men jeg velger å ta mine egne betraktninger som et eget innlegg. 

Signatur bilde SNy1 tiår siden

Tittelbildet er antakelig mer vanlig enn det vi tror. Allikevel burde ikke dette skremme, hvis man virkelig er i datingmodus.

Man kommer seg vel gjennom en kopp kaffe eller to selv om daten ikke svarer til forventningene.

Jeg har frekventert en del nettsteder de siste fem årene og har bevisst valgt å ha kontakt med mennesker i Troms fylke. Dette begrenser utvalget ekstremt fordi mange flere av de som sitter her oppe og taster går under kategorien "sugen ungkar som er ute etter ny hushjelp". (Sorry boys) Samtidig er det håpløst å ordne seg med dater på østlandet fordi pengeboka straks ville bli slunket av slike sprell.

Når det skal sies, så har de datene jeg har våget meg på, nesten uten unntak vært positive. Det er utrolig mange hyggelige menn man kan treffe og det er godt å vite. Jeg har ikke møtt mannen i mitt liv på denne måten,men de traff heller ikke dama i sitt liv;-) Min erfaring er at man allikevel kan ha mye god sex om bare lysten er til stede hos begge.

 

Jeg holder meg unna sider der det avsluttes med: "tiden vil vise.." eller "hvis kjemien stemmer.."De som liker slanke og mørkhårede damer kan jeg jo heller ikke skrive til, da jeg selv er lubben og rødhåret."Det er en fordel om du bor på østlandet",kan selvfølgelig ikke besvares siden jeg bor her oppe. Synd egentlig, for mange profiler fra sør er utrolig flotte.

Egentlig har jeg gitt opp hele denne datingen forrestet, og holder meg til nettsteder der dette ikke er hovedhensikten.Godt og avslappende, og jeg slipper unna dette stresset.

 

Så meldte jeg meg inn her på SL...Jeg kjenner at nivået på en del av det som taes opp her inne er for "rått" for meg. Dere er så frigjorte og åpne for å prate og skrive om alt mulig så jeg rødmer av forlegenhet. Der jeg prøver å pakke inn ting, skriver dere rett fra levra og uten blygsel. "I'm to old for this shit", det er i hvertfall helt sikkert. Men jeg kan allikevel være her inne og lære litt av dere ungdommer, ikke sant?

De siste dagene har jeg hatt et ungdomsbilde(25 år siden) som profilbilde.Godt skjult er pupper og ansikt og jeg sitter der og ser utover havet, som en annen havfrue. Bildet har ikke gått upåaktet hen og tilbudene har vært ganske mange. Menn tett over 30 har vært i flertall og de fleste skriver at de liker "eldre damer"..Må jo smile litt, for de hadde neppe besøkt siden min hvis jeg la ut et bilde av meg selv som jeg er nå. Men jeg kan jo som hun på tittelbildet nyte dette i visshet om at på andre siden av nettet sitter menn med like mange bilringer som meg. En gutt tett over 30 år vil allikevel ikke være aktuell å date,mens en over 45 kunne jeg kanskje våge meg på.

Dere skriver om Cat. Hva er det for noe? Er det farlig å gå dit?

Er det der det dates og pules eller? Mange av innspillene som kommer på SL blir for interne for folk utenfor Osloregionen, og det kan være at det er flere enn meg som føler seg utenfor når ting blir for lokalt....

Jeg hadde i alle fall ikke turt å nærme meg stedet uansett,men det hadde vært artig å høre mer om det..

Enlighten me please!


40 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.