Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Par2

Klubbeier: ChubbyMe

Gruppa for jenter som søk... 

ingen beskrivelse

Zombies

Klubbeier: LunarProspect0r

Filmer, tv- serier, spill... 

Moden kvinne eller moden mann.....

Moden kvinne eller moden mann.....

 

Når er man egentlig det?Handler det om alder eller om erfaring? 

Signatur bilde SNy1 tiår siden

Et retorisk spørsmål sånn rett ut i lufta. Ordet moden forbinder jeg med frukt. Tenkt deg en moden banan! Den er helt gul og begynner å få små, brune prikker. Dagen etter er den overmoden, ekstra søt og må spises. En moden plomme er også myk og søt, men må fortæres ganske raskt eller benyttes i syltetøy eller juice. For mange frukter er livet nesten over når de er modne.

 

Med menn og kvinner er det vel ikke slik?

 

Modne kvinner får verken brune prikker eller blir ekstra søte. De har der i mot fått en livserfaring som gjør at de handler/tenker mer modent enn de gjør i ung alder. Modne kvinner vet hva de vil ha. De lar seg ikke så lett forlede av smisk og falsk flørt, men ser tvers igjennom mennesket bak. Den seksuelle erfaringen gjør dem ofte attraktive for yngre menn på søken etter noe mer enn ”bare et knull”. Modne kvinner kan også sette pris på ynge, virile menn, og deres kurtise kan være både oppkvikkende og øke selvtilliten. Som den modne kvinne jeg er, ville jeg allikevel valgt en moden mann som kjæreste og elsker. Alt handler ikke om sex nemlig. Man må kunne føre en noenlunde oppegående samtale også.

 

Modne menn er ikke nedfallsfrukt. De innehar visdom og kunnskap både om seg selv og kvinner generelt. For dem er for eksempel seksualakten en egen vitenskap. Vissheten om at de eier denne kunnskapen gjør dem trygge på seg selv og til gode elskere. En slapp kuk er ingen hindring eller nedtur for dem, for de har så mange andre måter å tilfredsstille kvinnen på.

 

Men er alder og modenhet to ting som følges ad? Der er jeg litt usikker faktisk og spørr deg om din mening.


65 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.