Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Pupper

Klubbeier: Nemi

Gruppen for alle som hyll... 

ingen beskrivelse

Zombies

Klubbeier: LunarProspect0r

Filmer, tv- serier, spill... 

Kvinnemennesker...

Kvinnemennesker...

 

Det er pent ment, om det høres stygt…er det…mer….fordi jeg er nordlenning. Et kvinnemenneske, er nemlig veldig vakkert. .. 

Signatur bilde yara1 tiår siden

 ....

Med passe, eller litt i overkant levd liv. Ei sjel som har rifler og sår…et hjerte som har banket mye og mer…ikke bare for sine barn, mangel på dem, eller i glede eller i sorg over ikke å ha noen….barn. Eller andre….Eller også bare fordi der var og er noen. En gang, eller alltid. Eller i drømmen……

Et kvinnemenneske ser ut som noe mellom Kine Hellebust og Sinnead O`connor…og jeg burde nevne Miss Piggy og Jean D`Arc…og madame Curie, Gro Harlem Bruntland,  Månestråle, Modesty, Hanna Kvannmo, Medusa,  og…..og…

De fleste slike store er døde, eller laget av plysj..og fantasier…Så, det er egentlig løgn, og mest for å være litt politisk korrekt et øyeblikk…For hvem tenker vel på dem…?

Jeg bare tar dem med. Men de teller ikke. Egentlig. Det hender jeg faktisk gir meg selv heders betegnelsen også. Men mest, tenker jeg på de deilige, vakre kvinnemenneskene. Mine! Kvinnemennesker. Meg selv. Sånn, når jeg sitter i stille timer, lykkelig over en sms , en telefon, en mail…ei melding på facebook…eller, noen ganger best av alt: ei handling i livet. Selv om…ord, kan gjøre konkrete ting, i det minste..også føre til det……..

Kvinnemennesker. De over 20 som oftest….

Som ikke lengre konkurrerer mot seg selv og hverandre på en usunn måte.

Kvinnemennesker som følger deg. Støtt. Alltid. Som er der. Ryggraden. Faen så heldig de fleste av dere menn er. Og lesber. Hetrofleksible. Bifile og de som meg, som har venninner.

Aww.

Det er noe………….mer ………….i et kvinnemenneske.

Om jeg da ikke er, som sønnen min lurer på innimellom; skeiv. Spesielt når jeg sniker meg til å være våken alt for lenge å se på tv serien Lip Service…ja, selvsagt fordi jeg har klær derifra….Så er det lett å la øyet falle på en serie med samme navn….L-word…etc….Kvinnemennesker…..som fortjener mer enn overfladiske tv serier...hymner...sakrale hyl og ord fra engler...

Det, er  likevel ikke tema. Akkurat nå omfavner jeg mine kvinnemennesker i livet. Her og der. Og de som er der innimellom. Av og til. Likevel bestandig.

Mye fordi jeg hører på lykke Li og hun synger faktisk nesten en hel plate uten at jeg switcher… over til menn...

 


19 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.