Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

KvinneMagasinet

Klubbeier: Lene

Http://www.kvinnemagasine... 

Fant ikke bildet

Bursdagsparty

Klubbeier: Pernille78

Single, sexy vikki fyller... 

Jeg kjeeeeeeder meg!! Underhold meg!!

Jeg kjeeeeeeder meg!! Underhold meg!!

 

Ovenstående vinner igjen konkurransen som det mest proaktive, selvstendige, initiativrike og ansvarsbevisste utsagn som noen gang er ytret her på iFlirt!! :-) 

ingen beskrivelse Tandberg1 tiår siden

Få iShouter kan vanskelig tenkes å være mer kontraproduktive enn disse desperate utropene, som ikke bare vitner om skremmende lite foretaksomhet, men som også forteller til mottakerne at er det noen man ikke vil underholde, så er det nettopp den stolte produsenten av disse og liknende lavpannede bønner om hjelp.

 

Hvem i all verden ville falle så lavt at man gidder å legge to pinner i kors for noen som så tankeløst demonstrerer sin hjelpesløshet og tomhet, og som åpenbart har ingenting å gi, men likefullt er korte nok til tro at noen er enda dummere enn dem selv og gir dem noe? 

 

Herregud, man har hele Internett tilgjengelig rett foran øynene og under fingertuppene, og klarer man ikke å finne noe der på en stille dag, så ta på deg skoene og gå en tur i skogen eller noe. Du er ikke i barnehagen lenger, og tante har gått hjem. Du er stor pike/gutt nå- finn på noe selv.

 

Når man roper ut: "Jeg kjeder meg- underhold meg!", så sier man egentlig: "Jeg skal ha, jeg skal ha! Gi meg, gi meg!" Det man IKKE sier noe om, er hva man selv har tenkt å gi. Det finnes ikke antydning av gevinst å spore for den stakkaren som har samlet alt blodet i det nedre hodet og måtte finne på å besvare en slik bønn. Med dette stryker man på alle punkter i sosial interaksjon og i markedsføring. Man demonstrer egentlig at man bare er ....dum og krevende og har ingen intensjon om gi noe tilbake.

 

Hadde de enda skreket: "Ta meg, ta meg!", så hadde det i det minste vært noe igjen for giveren...


51 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.