Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

GameCommunity

Klubbeier: RuneNorse

"the nerd herd!" et sted ... 

Fant ikke bildet

Buskerud

Klubbeier: Onico

For oss som lever/bor i d... 

Red leker med ilden

Red leker med ilden

 

jada masa 

ingen beskrivelse Redneck1 tiår siden

Fredag kveld 20.00 zulu tid

Red våkner på sofan med en stivert i buksa. Han glipper med rødsprengte øyne mens han kjenner drømmene svinner hen på hjernebarken. Han fryser, og blæra er full av kroppsurin.

Mens han ligger der som en slagpasient og kaver svakt for å komme seg ut av fleesepleddet, bestemmer han seg for å fyre med ved. Med stor møye greier han å knekke kroppen opp i sittende stilling. Satan som jeg vil pisse, tenker han med den stadig mer våkne 386 harddisken. INTEL inside!

Raskt får han gjort i stand til en ild i den gamle vedovnen. Planen er å fyre opp med en del papp han har samlet på seg fra sine mange ensomme TV-dinners. Deretter pisse, for så å kaste inn mer papp, og så rusle ned i vedboden, eller snikkarboden som de sier på Svensk side av grensen. Kjent fra den utmerkede TV-serien Emil på lønnaberget.

Som sagt så gjort. Turen ned i snikkarboden er en mørk og kald tur. Red er ikke mørkaRed men tar med sin lille LED lommelykt, i tilfelle han blir angrepet av ville katter eller aliens. Som alle vet, i skrekkfilmene er det mannen som går ut etter ved som aldri kommer tilbake. I mørket bak snikkarboden kan ingen høre dine skrik. Eller lydene av øks mot mannekjøtt.


Vel inne igjen, uten å bli angrepet eller skremt av skumle dyr, fyller Red ved inn i ovnen og flammene brøler lystig. Det er en god ovn, tenker han, og klapper ovnen.
Deretter er det dusjing som står på tapeten. Men først en drink, han har jo en nesten full flaske single malt stående. Iført kun boxer går Red smilende inn på kjøkkenet og strekker ut hånden…
KRISE! Han ser ikke flasken. Hvor i helv… Red blir engstelig og ser seg raskt rundt. Ingen singel malt.
Åh herregud…fri. Tomt. Helt renska. Innbildning. Han har levd på en illusjon hele uka. Bildet av den nesten fulle flaska er et fantasifoster i Reds forfyllede og forpinte hjerne.

Nå er gode råd dyre. Siden han drakk øl til middagen (to stk) er en kjøretur for å låne sprit litt for risky.
Red blir bekymret. Blir det en edrukveld med TV og sure miner? Vent litt…oppå kjøleskapet står en plastflaske med noe 96% sprit han fikk av en lurvete kompis for flere år siden… Red har ikke orka å drikke noe av trailerspriten før. Den lukter rart.
Dessuten, hva fan blander man med? Hmm…te? Solbærtoddy! Jess…på med vannkokeren og frem med solbærflaska. Mens kokeren koker, river Red fram alkomåleren sin, og slipper den ned i flaska. Artig å se hvor høy prosent spriten egentlig holder. Han tipper 75%.  Plopp, ned med måleren.

Den viser 96%


Farvell, vett og forstand.


4 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.