Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Kåt

Klubbeier: Sindrestransport

Er du småkåt eller bare k... 

Fant ikke bildet

Onenightklubben

Klubbeier: Seeme

Dette er møtestedet for o... 

Match?

Match?

 

Om matching og sånn... 

ingen beskrivelse Mmmm1 tiår siden

Med stor iver og en slags forpliktelse (jeg ante ikke hva det skulle brukes til) begynte jeg å svare på disse spørsmålene som plutselig en dag dukket opp. (Jada, jeg har ikke vært så veldig aktiv her inne en stund, så informasjonen har i såfall gått meg hus forbi).

 

La plutselig også merke til en rute på høyre side som antydet noe om at mine perfekte matcher bare ville dukke opp der når jeg bare hadde vært flink nok. Så enkelt og så hjertelig verden kunne være noen ganger, tenkte jeg. Svarte på spørsmål etter spørsmål og lurte på når jeg kom til å ha fylt opp svarbegeret nok til å gjøre meg fortjent til første match.

 

Så plutselig dukket det opp et nick der. En mann? Hmmm....

 

Nå, etter litt flere svar (jeg tar det litt over langen, og har i mellomtiden også forstått at det er mulig å lage egne spørsmål - men jeg aner ikke helt hvordan jeg gjør det), dukket det heldigvis også opp en kvinne - men også flere menn.

 

Nå er jeg en overmåte raus og hyggelig person, så jeg forstår godt at kvinner og menn vil slåss om å få meg, men jeg lurer likevel på om det er noe jeg kan ha utelatt, siden jeg får såpass god match med så mange menn?

 

Det er ikke deg, det er meg. 


17 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.