Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Ostfold

Klubbeier: 2frasærp

Her er en klubb for alle ... 

Fant ikke bildet

Kaffebaren

Klubbeier: ozzrum

For oss som elsker kaffe 

Slipp en promp!

Slipp en promp!

 

Når er man blitt intim, avslappet...med en annen person?Jeg har en enkel regel, det er når jeg tør prompe som bare pokkker.
Rett og slett; slippe en fjert! 

Signatur bilde yara1 tiår siden

Ikke bare en kvinnelig, liten, lydløs, og forhåpentligvis luktløs, nei, en rad av buldrende, brakende, morsomme, nesten pinlige (men ikke helt, siden jeg da har nådd over den grensen) illeluktende, og ufyselige fjerter.

Det er befriende.


Fordi, før det punktet inntreffer, er man sjenert om det kommer fiselyder fra fitta under sexen, og om man raper uten kontroll, eller hoster ufint med mat i munnen..mange slike merkelige ting, man egentlig ikke føler helt for å gjøre med en, man innerst inne ønsker å gjøre inntrykk på. For, i den spede begynnerfase, glemmer man at det kommer dager , om man fortsetter sammen, med magesjau, spy, feber, diare, kvalme.ja, i det hele tatt er det mange former for seig, tynngflytende, klumpete eller klissete kroppsvæsker kan komme ut både her og der, uten at det er deilig (eller) pinlig) sex med i bildet.Faktisk.

Så, når man da ligger der, mett av mannen, mett av orgasmer, salig i fliret og fjerten vil ut; er det bare en ting å gjøre.

Føle seg fri. Og la det stå til!


Dagens motto; slipp en fjert, og føl deg fri!!


39 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.