Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Naturen

Klubbeier: Davida

Den fasinerende naturen. 

ingen beskrivelse

MATVRAKET

Klubbeier: Søtnosa

Er du glad i mat, og har ... 

Når onani blir skittent

Når onani blir skittent

 

Opplevelser jeg helst ville vært for uten. 

Signatur bilde SNy1 tiår siden

Har du noen gang opplevd at en fremmed person onanerer mens han ser på deg? På mine to turer til Cuba var dette det desidert ekleste jeg opplevde. Det var muligens den lyse huden min og eventuelt andre attributter som måtte være opphissende for en cubaner. Begge gangene det skjedde var på stranden og begge gangene mente mine cubanske venner at dette var personer med mentale forstyrrelser. Hva vet jeg?

 

Ubehaget gikk på å se en fremmed mann sitte 20 meter lenger borte med en erigert penis og virkelig ”ha seg”. Jeg følte meg som en skitten hore uten muligheter til å avverge det hele.

 

Jeg har aldri opplevd dette i Norge og har tenkt at dette absolutt må ha noe med hvit hud og illusjoner om frigjorte nordiske kvinner å gjøre. Den andre gangen det skjedde leste jeg og min venninne febrilsk i hver sin bok mens cubaneren et stykke lengre borte onanerte og fikk utløsning så spruten stod. Vi prøvde hele tiden å late som om vi ikke la merke til det som skjedde rett ved siden av oss. Følelsen jeg fikk var antakelig den samme som en voldtatt kvinne har etterpå, selv om hun selvfølgelig har det mye, mye verre...

 

I ettertid har jeg tenkt på om dette kan være en måte å reklamere for seg selv på..Sånn"Hallo kvinner fra Norge! Se hva jeg har som dere kan få nyte helt gratis!"Bare dere tar meg med til Norge etterpå. Jeg ser helt klart at dette er en delvis rasisitisk uttalelse fra min side, men det var de tankene jeg tenkte.

Yo no sé...


37 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.