Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

Overnaturlig

Klubbeier: BetinaR

Dette er klubben for alle... 

Fant ikke bildet

GameCommunity

Klubbeier: RuneNorse

"the nerd herd!" et sted ... 

Nostalgiiiiiiiii!

Nostalgiiiiiiiii!

 

Etter en surfetur som endte opp i to mimreblogger, raste det plutselig inn med barndomsminner som jeg trodde jeg hadde glemt.. 

ingen beskrivelse Nostromo1 tiår siden

(Bildene er tatt fra Goooogle)

 

Jeg tilbrakte mesteparten av barndommen på nittitallet, et tiår som var preget av platåsko, navlepiercing og spice girls. Ja, jeg var fan av Spice girls. Jeg hadde til og med en favoritt.. Ey, jeg var bare 8 år, jeg visste ikke bedre!

 

Og selvfølgelig er jeg av den oppfatning at barne-tv den gang var millioner trillioner ganger bedre enn det det er nå. Sesam stasjon, Huset med det rare i, Portveien 2, Pingu, Rädda Joppe, död eller levande! (Som jeg egentlig aldri likte, eieren til Joppe var jo tett i nøtta), og selvfølgelig lille søte (tsjekkiske!) Muldvarpen!

muldvarpen

 

Jeg kom også på en del "mat"varer som kan være relativt vriene å få tak i nå til dags. Soho sjokoladen fra Nidar, Tucan-saftisen man kunne dele i to og gi ene halvparten til en venn (as if..), Boomer tyggis.. O'boy kom også med en milkshake-variant hvor man skulle blande melk og pulver i et beger, skru på lokket og deretter riste løs. Og nei, begeret var ikke tett. Kanskje derfor de ga opp produktet.

Den giftgrønne brusen Tropo fikk en liten renessanse takket være iherdige fans på facebook.

FÅ TILBAKE SHIO MED FERSKENSMAK OGSÅ!

 

Finn din tidligere favorittis!

 

Disney sjokoladen fra Nestlè var også høyt elsket i vår husholdning. Smaken var vel så som så, men poenget var jo å få den hvite sjokoladefiguren uskadet ut av den brune sjokoladerammen..

disneysjokkis

 

Disney, ja.. Var det noe som gikk om og om igjen på kassettspilleren, så var det de røde eventyrkassettene med tilhørende bok. Særlig Jungelboken og Ole Brumm og blåsbortdagen gikk mamma på nervene etter ørtifjørti gjennomhøringer.

eventyrbånd

 

Akk, ja.. Det var tider det! Andre som har barndomsminner de husker ekstra godt?


41 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.