Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Big_and_Beautifu...

Klubbeier: Trancy

Store flotte damer, og me... 

Fant ikke bildet

Kløft-og_rumpekå...

Klubbeier: galeganiN

Hvem har iflirts flottest... 

Red tar bladet fra munnen EPISODE 2

Red tar bladet fra munnen EPISODE 2

 

Advarsel, dialekt! Oluf-språk! Snu før du blir sur! 

ingen beskrivelse Redneck1 tiår siden

Æ læs av og tel blogga og artikla skrevet av unge radikale menn og kvinner me flippskjegg å langt hår.
Dæm mene vi må parkere bilen førr godt, begynne å gå på jobb å slutte å flyge!

De her arbeidssky, rødvinsdrekkanes og hasjrøykanes såkalla venstreradikale hippian glæmme en jævlig viktig ting i sin iver over å stoppe samfunnet: Dæm leve på oss! Dæm velte sæ på skummet av toppen av fløten av det vestlige samfunn! Dæm har sugerør ned i storkassa i form av stipend, sosialpænga og hundrevis av “statlige midler og tilskudd”

Joda, æ skjønne at dus belysning, kassegitar, stearinlys og småbrisne blonde student-rips friste dæm, men det e fan ikke en jobb! Det blir ikke pænga av å sette på pute på golvet å diskutere  ting ho e interessert i hele natta! (sorry raga)

Det blir ikke pænga av å røyke bønna, drekke radikal rødvin å gå i protæsttog! Så æ foreslår at vi bare parkere hele jævla bilparken, sætt flybilættan tel 10 000kr minimum å så vente vi å ser ka som skjer!
Æ regne med at halve landet e arbeidsledig dagen etter, prisan fyk i været og tilskuddan tel de radikale raddisan tørke inn som dugg førr sola!

Æ glede mæ tel å se dæm står å frys i sandalan sine nede på Oslo S, å tigg småmynt førr å skrangle sammen til ei hæletes dyr flaska rødvin å nån telys å varme surtærn sine over. “harru noen kroner til ei rødvin, mister?…hææ, jo kom igjenna!….faaen…”

Æ tenke hasjen bli fan så dyr når langeran må GÅ fra Oslo tel Kirkenes me stoffet sitt, ka dåkker trur? Sekkert tusen krona grammet. Da blir det ikke like artig å ligge på hybeln å blåse ringa i taket å høre på “sounds of the rainforest”!

Næi, klepp håret å få dåkker jobb! Det her samfunnet e basert på fart og effektivitet, å det vil si bil, fly og skikkelig arbeid! Det e vi som jobbe som hold liv i dåkker, så dåkker kan sitte på kafe hele dagen å vase mainnskit mens dåkker egentlig sku vært på skola. Eller til dåkker som leve på statlige overføringer: uten bil og arbeidsfolk har vi ikke råd å pumpe millioner til den teite organisasjon du “jobbe” førr!


11 kommentarer

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.