Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Støvletter

Klubbeier: Lethanir

For oss som liker støvlet... 

ingen beskrivelse

SL-Bar-og-Restau...

Klubbeier: hobbyhingst

Til god mat hører god dri... 

Peptalk...

Peptalk...

 

Om griseprat og sånn... 

ingen beskrivelse Mmmm1 tiår siden

Jeg kommer nok aldri til å bli veldig flink til griseprat når jeg har sex. Joda, i morsom og erotisk lek og rollespill har jeg ikke noe problem med å være både grisete og verbal, men det faller meg sjelden naturlig i en "vanilje" sammenheng. Jeg kaller tissen min som regel både kukk og pikk og har til gode å bruke ordet vagina i seksuell sammenheng. 

 

Det kan tenne meg at andre snakker grisete til meg, og det er kanskje det som trigger meg til å bli flinkere selv også. Men igjen er det forskjell. Det er mye mer pirrende når en litt sjenert kvinne bruker slike ord enn de jeg forventer det av. Og det er så mange andre ting som kan gjøre sexlivet godt, morsomt, variert og lekent at jeg savner det ikke.

 

I dagliglivet derimot blir disse ordene bare ord for meg. Ord jeg ikke er spesielt flau over å bruke, men som heller ikke gir meg noe. For mange av dem virker rett og seltt fordummende. Det eneste unntaket må vel være bannende nordlendinger. Det er både forfriskende og morsomt, men for egen del trenger jeg ikke bruke dem. Kanskje henger det sammen med at jeg heller aldri har brukt mange banneord.

 

Mitt språk er rikt nok som det er for meg uten. Men jeg både kan og vil fortsatt være en grisegutt!


27 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.