Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

naken-kåt

Klubbeier: petter

Her kan alle melde seg in... 

ingen beskrivelse

Bifile

Klubbeier: seriøskrsand

Vi som tenner på samme kj... 

Ved måneskinnet skal vi være. Bare.

Ved måneskinnet skal vi være. Bare.

 

Om du vil :) 

ingen beskrivelse Hais1 tiår siden

Vi kjenner hverandres pust. Den trenger gjennom huden og får hårene til å reise seg. Syns du puster tungt sier hun. Jeg er ikke den eneste, svarer jeg. Det vi to, og et måneskinn som er vår spotlight. Den lyser opp scenen, og vi er de eneste skuespillerne i dette kjærlighetstykket.


Jeg kysser deg ømt, og biter deg i underleppen. Jeg føler meg nær deg. Jeg føler trygghet. Jeg føler meg levende. Kan du føle det? Vi er bare, men det er nok. Bare fordi. En av naturens mindre logiske logikken spiller inn. Velkomment, kjært, skummelt til tusen.


Den blodrøde solen er på vei. Uendelig tid. Ingen ord.  Trengs ikke. Vi vet. Vi kjenner. Det er nå vi eksisterer! Å stå på et fjell, se utover verden som den var din, og din alene. Det er en mektig følelse. Vi ligger i gresset, står i toppen av et kastanjetre.


Jeg kan kjenne smaken av deg. Lenge etter kysset. Det kommer fra hjertet. La våre hjerter hvile på hverandres. La oss smelte sammen, gjemme og glemme verden. Nå er det kun meg. Deg. Oss. For alltid. Til neste dag. Minner kan være som kniver, de kan såre. Dette minnet er som lyse farger. Evigvarende og glad.


Ved måneskinnet skal vi være. Bare.

 

Om du vil :)


Innlegg bilde


(C) Hais, 1. tatt i Oslo

(C) Hais, 2. tatt på Ørlandet


52 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.