Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Posør-klubben

Klubbeier: bik1rn

Her legger vi ut våre hot... 

Fant ikke bildet

naken-kåt

Klubbeier: petter

Her kan alle melde seg in... 

Hypnotisert.......

Hypnotisert.......

 

For noe år siden opplevde jeg hypnose på nært hold 

Signatur bilde SNy1 tiår siden

Familien min var i Syden, og etter et par dager ble vi oppmerksomme på en pub i nabolaget der det var mye liv og latter. Av ren nyssgjerrighet gikk vi bort dit en kveld og kikket innom. Det var stappefullt av folk og latterbrølene kom tett i tett ut gjennom den åpne døra. Vi fikk forståelsen av at det var en hypnotisør der inne og bestemte oss for at dette ville vi se nærmere på neste dag.

 

Som sagt så gjort. Neste kveld satt vi benket rundt dansegulvet, ganske langt bak i lokalet, for å være sikker på at vi ikke måtte frem på podiet og hypnotiseres. Vi satt der glade og spente med hver vår duggfriske halvliter og var klar for en fornøyelig aften.

 

Så begynte showet. Alle som var i lokalet måtte ut på gulvet og gjøre øvelser og forskjellige ting som hypnotisøren befalte,og alle måtte ha øynene lukket. Vi gjorde som han sa og plutselig befant jeg meg sammen med 4 andre mennesker alene igjen på gulvet og allerede i hypnotisørens makt.

 

Nå begynte det virkelige showet med meg og de andre fremmede som hovedpersoner. Det gikk med meg som de vi pleier å se på tv i Paul Mc Kenna showene.Jeg var helt lost.

Innlegg bilde

 

-Jeg drakk vann og trodde det var vin og ble full

-Danset ballett.

-Lette etter badeanda mi hver gang hypnotisøren sa KVEKK  KVEKK( jeg har vel aldri hatt noen and)

-Var lesbisk og bød opp fremmede damer til dans

 

osv

 

Og folk lo og lo og lo.Langt bak i lokalet kunne jeg høre familien min le aller høyest. Veldig morsomt.

 

Så kom den siste oppgaven vår og det er der introduksjonsbildet mitt kommer inn. Jeg og en av de andre fire skulle hjelpe til med kåringen av kveldens lengste og største kuk. Det kom frem tre menn og de kveilet ut hver sin digre snabel. Du tror kanskje jeg lyver nå,men dette var det jeg faktisk så! Tisselurene var så lange at de lå bort over gulvet og jeg og partneren min skulle måle hvem som hadde lengst.

 

I det vi skulle til å måle,trampet hypnotisøren med tunge sko tvers over gulvet der de tre kukene( som bare vi to hypnotiserte så) lå,og vi spratt opp og dyttet han vekk med rop og skrik.Han måtte vel skjønne at han ikke kunne gå der!!

 

Målingen ble det selvfølgelig ikke noe av, men dere skjønner

vel selv hva vi TRODDE VI SÅ OG HVA VI TRODDE MANNEN TRAMPET PÅ.

 

Med et knips var det hele over. Jeg gikk fortumlet tilbake til plassen min der jeg fant en hel familie forgrått og utflirt. Pilsen min var dovnet bort og 21/2 time var gått bort i hypnotisørens klør.Hele resten av ferien var det stadig vekk noen unger som kvekket som en and når de så meg.

*sukk*

 

Ps: Introduksjonsbildet er manipulert;-)


27 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.