Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Zombies

Klubbeier: LunarProspect0r

Filmer, tv- serier, spill... 

ingen beskrivelse

GolfKlubben

Klubbeier: travelman

Klubben for alle som søke... 

Så riktig, men likevel så feil.

Så riktig, men likevel så feil.

 

Tenk så trist. Å møte en som er HELT rett for deg på alle måter. Bortsett fra på ett punkt. Og det punktet er så viktig at det blir helt umulig.  

Signatur bilde Moonstruck1 tiår siden

Tenk så trist. Å møte en som er HELT rett for deg på alle måter. Bortsett fra på ett punkt. Og det punktet er så viktig at det blir helt umulig. 

 

Vi matcher på alt. Å ramse opp her ville tatt lang tid. Han er den eneste jeg vet om (med trykk på nettopp "vet om") som utfordrer meg kunnskapsmessig. Han vet så mye om alt, både nyttige og unyttige ting. 
Han lar meg få et innblikk i sitt innerste, samtidig som han holder meg litt på avstand.
Når han har sine stunder, holder han rundt meg og forteller meg hvor glad han er i meg. Jeg kunne vært så lykkelig, for det er få menn jeg synes er så fine som han her, og det vet han om selv også. 

Men det er nettopp disse stundene som er det eneste ankepunktet jeg har mot han - Han er drita når han sier disse tingene. Mannen er alkoholiker. Han vet det selv, men han driter i det, vil ikke gjøre noe med det. Det er så mye han ødelegger for seg selv ved å drikke så mye som han gjør. Denne uka har han drukket fire kvelder på rad... Og det er ikke snakk om å ta en liten øl. Her tømmes det innpå med minst en flaske sprit og flere øl.  
Aller minst vil han at andre skal bry seg, han innser jo ikke at vi bryr oss fordi vi er glade i han.

 

Jeg håper virkelig han innser ting før det er for sent. Men det innebærer å slutte å drikke helt. Og det er han ikke klar for. Å være drita er ennå alt for morsomt for han.  
Vi hadde en samtale i helga om nettopp disse tankene og følelsene om hverandre. Mens han var drita. Det er da man får ærlige svar av han.  
Og jeg er like ærlig tilbake, og sier det som det er. Jeg er utrolig glad i han, men drikkinga hans gjør at jeg rygger tilbake, og stiller meg bak han og bare er en venn. En meget god venn, som ønsker alt det beste for han.  

 

Det er trist, men sånn er det. Jeg tillater ikke meg selv å få romantiske følelser for han, men vet at jeg ville fått det dersom han ikke hadde drukket så mye.

Så får vi håpe han tar seg selv i nakken før det er for sent. Jeg kan ikke gjøre det for han. Ikke uten at han vil det selv.

 


37 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.