Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Ostfold

Klubbeier: 2frasærp

Her er en klubb for alle ... 

ingen beskrivelse

Poesi

Klubbeier: Taiki

För alla som älskar att s... 

En sommernatt

En sommernatt

 

En erotisk novelle 

ingen beskrivelse KathSky7 år siden

Det siste jeg husker er at jeg ligger i sengen min, med en hånd under puta og en knyttet inn mot brystet mitt, beina trukket opp mot magen og dynen dyttet godt rundt meg. Så er jeg plutselig midt i drømmen, uten å huske hvordan den startet. Jeg er på en slags fest i ett varmere land, det må være ett varmere land for jeg har bare på meg en kjole, det er sol og jeg fryser ikke...


Jeg er på en slags terasse, med tak over som er festet til søyler, men det er ingen vegger, bare disse søylene som holder taket oppe. Øynene mine fanger han inn, han er brun i huden, med sjokoladebrune øyne, og han er vakker, rett og slett vakker. Men opptatt, han står med armene rundt kjæresten sin, og jeg vet at han ikke er for meg, jeg vet ikke engang hvem han er.


Men scenen har forandret seg, helt plutselig er hun borte og han går mot meg, vakker, i bar overkropp, med kropp som en gud. Blikket mitt svømmer og pusten min blir tung, Jeg er plutselig i armene hans, med kinnet mitt mot hans, jeg blir svak i armene hans, svimmel, lener meg tungt inn mot han mens beina svikter litt.


Kinnene våre stryker mot hverandre, mens hendene hans beveger seg over ryggen min, lysten fyller hele kroppen min, underleppen min skjelver, huden sitrer, jeg er tung i hodet, lukker øynene for jeg ser bare tåke uansett, viljeløs stryker jeg kinnet mitt mot hans, gnir kroppen min mot hans, fortsatt fanget av armene hans og det er det eneste som holder meg oppe. Han suger underleppen min inn i munnen sin og jeg stønner mot leppene hans, uten kontroll.


Det føles ut som han beskytter mitt skjøre hjerte, han er trygghet, men han er også skam, han er ikke min, han er noen annens, og her står jeg å stjeler han, fordi kroppen min er så fylt av lyst at jeg ikke klarer å styre meg, jeg gjør ingen motstand når han legger meg bakover på bakken, når han ligger over meg med fingrene flettet sammen med mine, jeg bare elsker tyngden av han oppå meg, følelsen av de smale hoftene hans mellom lårene mine.

Men jeg skjemmes også, jeg vet ett sted langt inni meg at dette er feil, men jeg klarer ikke å styre meg, jeg er svak, viljeløs og hele kroppen er tung av lyst, jeg klarer ikke engang å holde hodet oppe, jeg bare vrir meg varm og svett under han, øynene ruller bakover i hodet, hendene mine stryker han over ryggen og skjærer seg inn i huden hans idet pikken hans plutselig glir inn i meg.

Og jeg elsker det, jeg elsker det, jeg mister meg selv helt, bare nyter. Jeg er så kåt at det nesten gjør vondt, ingen tanker har jeg igjen, bare lyst og jeg stønner mot han, hvisker ord, ord om at han er så deilig, at han ikke må stoppe, at han må ta meg, aldri aldri stoppe, det er så godt herregud så godt!


Og jeg våkner, forvirret, fylt av en tung, tung lyst, men jeg er alene, jeg er i sengen min, med ett svakt minne om en brennende het drøm...


2 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.