Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

Fant ikke bildet

GameCommunity

Klubbeier: RuneNorse

"the nerd herd!" et sted ... 

ingen beskrivelse

KottonMouthKings

Klubbeier: iSexy

Jo mere vi er sammen. Jo ... 

Lets talk about sex!

Lets talk about sex!

 

Et par sannheter som må opp og frem i lyset ;-) 

ingen beskrivelse Minimy9 år siden

La oss innrømme det!  Alle har vi det, alle drømmer vi i ny og ne om det, og hvert sekund er det noen der ute som har det..! Så hvorfor er det så fy fy, og tabu å innrøme at man har det? 


Hva jeg snakker om?

 

Sex selvfølgelig!!

 


Alle har vi en gang hatt det, tilogmed "jomfru" Maria, hun prøvde å fake det at hun en gang hoppet i høyet, uten og være gift(mest gjetninger fra min side), Mor Teresa hadde det kanskje, og med unntak av en og annen munk, er det den hobbyen de fleste deler. Men det finnes så utrolig mange varianter, ideer, og kunnskap om nettopp det temaet.. 


Noen er konger, FØR noen i det hele har kommet, prøvd, eller nytt. Noen er så underdandige, at de finner seg i ting de kanskje ikke vil.. Noen faker, og er så kunstige, at tilogmed en oppblåsbar Barbara er mer ekte..


Men i bunn og grunn er vi helt hundre prosent normale.. Har helt vanlig sex, vi nyter, leker og har det gøy både over, under og mellom laknene! 

Jeg undres over hvor mange menn der ute som FAKTISK kan gi oss ekstaser, og som holder det de lover.. Eller hvor mange damer det er, som tror at sexen i en a4 pornofilm er sånn en gutt finner lekkert?


Let´s face it gutter, finner dere virkelig ei som lager lyder som høres ut som en paringsklar pungrotte på fylla, vrenger ansiktet i folder ala en lama med mageknip, og inntar og skifter positurer hvert halve minutt DEILIG? 


Eller finner dere Hun jenta som virkelig nyter det dere gjør sammen, som er leken og ivrig, og som sier hva hun synes er deilig uten å skjemmes (for det burde vi jo gjøre) mest deilig? 


Hva med dere jenter, er virkelig Mr. Knows It All digg i senga? Han som fomler og roter, gir deg skrubbsår med fingrene i det aller helligste, som slikker, sutter, og BITER deg på de grusomste steder (fordi du selv ikke fortalte hvor skapet VIRKELIG var) , og som klasker deg infernalsk på baken, og kommer med de heftigst grynt og uttalelser midt i akten, pirrende?


Er ikke han som lar seg selv og nyskjerrigheten læres opp, som driter i bilringen, som viser deg at du er heit dagen derpå, som skjønner at ikke alle Neeeiii.. faktisk betyr nei (men kanskje et mer "jeg trenger litt mer overtalelse, så får du en runde som det svinger av" ) og som har skjønt at hjernen er det største erotiske organ BEST? 


Jeg vet ikke jeg folkens, men at det finnes mye rare ideer der ute innen emnet, er sikkert og visst! 


56 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.