Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

KaraokeKlubben

Klubbeier: ribbes

Karaoke er for alle ! ! ! 

ingen beskrivelse

Motorsport

Klubbeier: WoodWoolf

Klubben for alle som er g... 

Kvinner er kvinner verst?

Kvinner er kvinner verst?

 

Hvorfor er kvinner så infame mot hverandre?  

ingen beskrivelse MissFatty9 år siden

Fikk ideen av Katrine i et annet innlegg. Der kommenterer Katrine at det er lettere å ha kompiser enn venniner fordi "kvinner ofte er kvinner verst". Og det er jeg bare så enig i!!

 

Vi baksnakker hverandre, og snakker stygt til hverandre. Skuler og lager renkespill. Vi lyver og unnaholder informasjon fra hverandre ofte i rent ut sagt i ren faenskap for senere å bruke dette mot den det gjelder. Oppfører oss som rubins kube som nærmest er umulig å finne ut av hvordan funker.

 

Menn kan være uenige, men så skværer de fort opp. Enten ved å akseptere at vennskap ikke avhenger av å være toeggede tvillinger eller ved en real fight og ferdig med det.

 

Har selv ingen særlig gode kvinnelige erfaringer. Har mest kompiser. Jeg orker ikke spesielt det med at jenter er så uærlige. De vil ikke fortelle deg hva de egentlig tenker eller hvordan de har det, eller hva de føler. Kanskje ble vennina mi såret over noe jeg sa eller gjorde. Vil hun ta det opp med en gang å bli ferdig? Løsningfokusert? Neida. Etter 3 uker når vi egentlig snakker om noe annet så kommer det. Åh så sure og vonbråtne damer kan være. Også skal man liksom gjette at dama har gått å vært pottesur for dette i 3 uker, og har selv ansvar for da å ha tatt opp dette før. Eller iallefall forstå (Gudene vet hvordan) at hun ble lei seg. Dette kan være om noe som egentlig er helt patetisk i utgangspunktet.

 

Eller på arbeidsplasser. Kvinnelige kollegaer kan være av verste sort. Renekspill i korridorene som forsurer abeidsmiljøet. Ikke noe økologisk tenkng er nei. Spar miljøet - smil og vær hyggelig for pokker. Neida her skal det tiskes og hviskes i korridorene, baksnakkes og lage riktig god stemning på jobb. For det er derfor vi er på jobb i utgangspunktet eller hva?? Ikke for å gjøre arbeidet  vi er satt til nei, men for å la vårt eget personlige følelsesmessig gyteri tyte ut mellom veggene i en strøm av følelsesmessig diarè.

 

Nei gi meg heller en kompis. En real kar som gidder å gå på tur uten å klage. Sportslig og grei, og med en ukomplisert tone så man komme hjem uten hode og pine å begynne å analysere over hvem sa hva og hvorfor turen ble så komplisert som den ble. Leke og tulle og tøyse uten å føle seg dum fordi man ikke er "damete". Ops glemte å ta på leppestift borti skauen her. Kan jo hende bjørnene liker feminine damer - eller myggen - bøh.

 

Men jeg lurer altså på - innspill på dette? Hva tenker dere?

 

 

 

 

 

 


83 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.