Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Sexologi

Klubbeier: Nemi

Forum for sex & samliv. D... 

ingen beskrivelse

Anime

Klubbeier: Linneafly

Klubben for oss somliker ... 

Tanker om menn

Tanker om menn

 

Noen søndagstanker om heteromenn versus homomenn 

ingen beskrivelse MissFatty9 år siden

Jeg har lagt merke til og undret meg over den tilsyneslatende relativt store forskjell på hvordan henholdsvis heteroseksuelle menn versus homoseksuell menn velger å profilere seg via bildebruk og annet på nett.

 

Er det andre som har reflektert over dette?  

 

Blant heteroseksuell menn finnes det flere kategorier som feks:

Den fjasete -i fylla med tryne på halvtolv, sikkel på haka med en flaske øl i høyre  og gjerne en kvinne klippet vekk fra venstre del av bilde.

 

Innlegg bilde

 

 

Eller så er det versjonen loslitt kar. Denne bærer preg av badet ikke er et sted med speil som brukes. Mest sannsynligvis er skapene på dette badet tomme for innhold også. Homsepatruljen neste.

Også er det kategorien som er mest vanlig - nemlig "jeg er bare en kar". Her faller de fleste heteromenn under. De tar bare et bilde og tenker vel at "jaja det spiller vel ingen rolle hvordan jeg fremstår for jeg er bare en mann". Innlegg bilde

Også en hel del andre type heteroversjoner med noen få hederlige unntak av menn som faktisk er presentable og innbydene.

 

Når jeg har sett hvordan homoseksuelle menn velger å profilere seg fremstår dette som en stor kontrast til hetero versjonen.

 

 

Innlegg bilde

Her er det åpenbart at menn gjør seg stor flid i å fremstå som de flotte, fine, deilige, sexy, herlige manneben de faktisk er.

 

 Innlegg bilde

 

 

 

 

Hvorfor er det sånn? Hva er det med heteromenn som tilsyneslatende ikke liker å fremstå på en best mulig måte? Har heteromenn komplekser ift å være Mann?

 

 

 

 

 

Jeg har noen ganger lurt på å kjønnsoperere meg for jeg vil også ha gleden av å nyte en mann som selv forstår hvor herlig han er bare i kraft av at han er MANN :-pp


78 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.