Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Poesi

Klubbeier: Taiki

För alla som älskar att s... 

ingen beskrivelse

Voksenlek

Klubbeier: JulieVoksenlek

Frekt, lekent og sexy! 

Julesanger for familieselskapet

Julesanger for familieselskapet

 

... særlig hvis du uansett er gjort arveløs og får køl i strømpa. Julesanger for de mørkemørkemørkegrå fårene som sitter på dette usømmelige nettstedet i jula: 

ingen beskrivelse iNøff_said7 år siden

Det finnes mange sanger om *uletiden, for en eller annen bokstav satt inn for jokertegnet (denne postingen handler ikke om * = “surm”). Kanskje du denne jula får besøk av en av Santas vikarer, som vil ta deg bakfra så du ser *ulestjerner. 

 

Santa himself er selvsagt opptatt med noe annet, som forklart av Bruce Springsteen: Pilgrim in the Temple of Love. Låta begynner rundt 3:45.

 

 

Det er mulig at familien din ikke setter pris på dårlig bootleg-kvalitet, så vi switcher ... ehm ... swinger raskt over til AC/DC. Dere vet, det australske bandet som tok navnet sitt uten å kjenne til alle amerikanske slanguttrykk for biseksuell. Denne låta handler om ei dame ... eller to: Mistress For Christmas. Bare innrøm det, du vil ha.

 

 

 

Og så har vi selvsagt alle Bob Rivers-platene. White Trash Christmas, Osama Got Run Over By A Raindeer og Jingle Hells Bells. Noen av dem høres faktisk ut som julesanger også, så blir Arvetante Augusta fornøyd. Til alle dere kinky gutta der ute, har jeg plukket ut Walking 'Round In Women's Underwear. Bare å gå i undertøyssjappa og be om din egen størrelse og si kjekt at du har vært i buksene hennes, så du vet hva hun skal ha. Hey baby, take a walk on the wild side.

 

 

Til slutt: The Wet Spots, selvsagt. En klassiker på dette nettstedet i gode gamle dager, og dermed er denne postingen tilbake der den begynte, med et  do me underneath the Christmas tree, og du kan sette spillelista på repeat. 

 

 

 

 

 

Selv er jeg bare glad for å ha unngått alle disse siklende husmødrene som bare er ute etter kroppen min. 'nøff said.


5 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.