Glemt passord?  

Siste Gallerier

Se flere Gjør mindre

Siste Klubber

ingen beskrivelse

Kåtingene

Klubbeier: Najro9

Gruppen for oss som vil f... 

Fant ikke bildet

Strømsgodset

Klubbeier: Onico

Klubben for de små blå! F... 

Quo Vadis, iflirt?

Quo Vadis, iflirt?

 

Internett, dating og nytt år. Lite er nytt. Karusellen snurrer videre som før. Kjønnsrollene befestes. Mannen byr opp til dans og kvinnen ser kavaleren an. 

ingen beskrivelse DiceMan9 år siden

Kommentarene hagler. Ishout etter melding etter profilbeskrivelse. "Her er så stille", "Her skjer det ikke noe" og "Her er det så kjedelig". Og så blir det stille?

 

Hva har skjedd, iflirt? Har du blitt gammel? Har du blitt satt? Har du blitt siste stopp på verdensveven? Eller har du bare de dølleste, treigeste og mest sløve medlemmene i universet?

 

iflirt-Dating-Milkshakene fra Gnore.

 

Innlegg bilde

 

10 menn for hver kvinne. Det er rått parti. Vi klovner, vi viser oss frem, vi synger, vi dikter, vi lyver, vi sloss: Vi gjør alt for å få hennes oppmerksomhet.

 

Alle søker et forhold, moro, lek, treff med venner, en kjæreste eller en elskerinne. Alt blir gjort for å få henne i tale. Fremskaffe en respons.

 

Kjønnsrollene bekreftes. Det er menn som tar kontakt. På den rette måten, med humor og mandighet. Interessert og flørtende. Saklig, uten å være kjedelig. Sexy, uten å være vulgær.

 

Du er nummer 13 i køen og rykker stadig frem i køen. Likevel, din melding er ikke interessant. Det er 12 før deg og 14 etter. Stille er responsen.

 

Har orginaliteten tatt overhånd? Har vi menn blitt så originale at vi har blitt kjedelige? Er alle meldinger klipp og lim? Er humoren bare vulgær? Er alt sagt? Kan vi ikke underholde lenger?

 

It takes two to tango. I vinduskarmen sitter hun, internett sitt svar på "Flickan i Havana", kvinnene på iflirt. De logger seg på, titter, ser og vurderer. Let me entertain you.

 

Bli underholdt. Se klovnene løper rundt i manesjen. Se, se, se. Nei, jeg vil ikke ta kontakt, jeg vil ikke svare, det er så mange. Se der er neste. Og neste. Og neste.

 

Vi har det nettstedet vi fortjener. Skjevheten i tall taler for seg. Vi tar kontakt med de vi liker, de vi synes er interessante.

 

Hør her, mann: Får du ikke svar, er det ikke verdens undergang. Du har bare prøvd feil, for ofte, til feil person. Karusellen går rundt en gang til. 

 

Fortsett bare. Finn din stemme. Send meldinger, ta kontakt. Og ja, blir du kontaktet, svar, kvinne som mann, det er vanlig høflighet.

 

Det er vi som er iflirt. Er ikke dating kommunikasjon? Og stanser den, stanser iflirt. 


33 kommentarer
   

 

Ikke medlem?

Det tar 1 minutt å registrere seg.